| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
pocetak rc Moderators: igoruav Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3A | Message format |
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | http://www.youtube.com/watch?v=slwnO2YTelQ&feature=PlayList&p=FBF30... | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
danovlaze |
| ||
Regular Location: Kavadarci MKD | Bravo majstore, dopada mi se konacn kod nas je pao sneg pa u fazi sam izrade skija slede fotografije -------------------------------------- danov laze | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Joj sve mladozenje u odjelima... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Joj roby gdje ovo iskopa?? dobar si ----- | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Ma slucajno naletio kad sam upisao flying models pa vidim crno bijela slika,pa reko da pogledam. | ||
danovlaze |
| ||
Regular Location: Kavadarci MKD | Kao sto sam i obecao, izradio sam i namontirao skije sada jos samo ostaje da sutradan odem na aerodrom i probam sta sam napravio ----------------------------------------------------------------------------------------------- saljem foto (Graphic1.jpg) (Graphic2.jpg) (Graphic3.jpg) Attachments ---------------- Graphic1.jpg (6KB - 31 downloads) Graphic2.jpg (9KB - 29 downloads) Graphic3.jpg (10KB - 32 downloads) | ||
gige |
| ||
New user Location: makedonija | kaj si laki kako se skiite | ||
danovlaze |
| ||
Regular Location: Kavadarci MKD | ostanaa na aerodromot u Krivolak | ||
gige |
| ||
New user Location: makedonija | neli gi zema za raspalok | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Dobre skije,jesu li Elanove? | ||
danovlaze |
| ||
Regular Location: Kavadarci MKD | nazalost, nisu prednja skija je pravila itekako velik problem jer je luk premalo preblago savijen i zabadao se u snijeg tako da nista nije bilo od letenja u toku je prepravka prendje skije dodajem malo veci komad balze da bih dobio veceg luka -------------------------------------------------------------------------- svako cudo za manje od tri dana, pozzzzzzzzzz | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |