| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Vozači oprez! Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Kako nas varaju naši policajci - štimanje brzine na laserskom pištolju kratke upute o tome kako izgleda slika na policijskom pištolju za mjerenje brzine. ako smatrate da vas je murja pokušala zavaljati, pročitajte ovaj prilog... Attachments ---------------- RADAR0.pdf (74KB - 98 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Kad bi to sve bilo i točno morao bi to uslikati sa recimo mobitelom i onda kod Suca za prekršaje dokazivati da je to bilo baš tada i da su to sve vidjeli svjedoci-suputnici iz auta, uslijedila bi jedna akontacijica za vještaćenje, pa pozvi na slijedeći 'sastanak' sa suoćenjem gdje bi tvoja rijeć bila protiv 'druga u plavom', pa slijedeće gdje bi vještak rekao 'da se ne može sa sigurnošću utvrditi'. Draš, slućajno znam o čemu govorim, vjeruj, nisam oduvjek delal u istoj 'firmi' i ako je samo 300 kuna bolje je to na licu mjesta platiti i doviđenja nego slijedećih 4 godine (po novom zakonu) povlačiti se po sudu . LP,Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | lol ----- Sky is not the limit | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Diogen - 24/4/2008 22:38 Kad bi to sve bilo i točno morao bi to uslikati sa recimo mobitelom i onda kod Suca za prekršaje dokazivati.... LP,Diogen da, al ne studiraju svi filozofiju ko ti... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Dražen - 25/4/2008 09:14 da, al ne studiraju svi filozofiju ko ti... Draš, pišem o stvarima nakon višegodišnje prakse u takvoj 'ustanovi': to je dakle praksa, a ne filozofiranje. Meni je 300 kuna manja šteta nego li 6-8 ročišta na sudu u 3-4 godine i ostali troškovi, gnjavaža i čak i da uspiješ nekim čudom konačni saldo u tvoju štetu teško da je manji od soma jura. Ili možda imaš viška love i vremena? PS. naj se naći pogođen čim neko ne dijeli mišljenje s tobom Lp,Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | a stvarno čudno da još nisi diplomirao... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Draš, davno sam ja diplomirao. Ali ti bi se trebao potruditi da malo odrasteš i da nam tu na Forumu ne serviraš više ovakve gluposti, opet budeš probudio Sabahudina. Neko bi se mogao navući na taj hoax i nadrapati kada ga plavci zaustave. Lp,Diogen Edited by Diogen 25/4/2008 21:01 ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | baš me zanimalo kaj buš još napisal... bilo da dajem neki prijedlog ili informaciju, ti moraš pametovati... znam nije bez razloga, no... ko o čemu, ti o zakonima i sudovima... jel znaš pisat i o nečem drugom? u sve se kužiš najbolje, ko velečasni na lastovu... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Draš, ovu temu si ti započeo jednom glupošću koja je prije godinu dvije kružila Internetom. Ja sam upozorio one koji ovo čitaju da je to 'navlakuša', hoax ili kako već god hočeš (jer sam radio tamo gdje se to vidi). Ti si se našao uvrijeđen jer si shavtio da si se upecao, skrenuo sa teme i nastojao me nekako uvrijediti. Izvor tvoje frustracije nisam ja nego gorenevedena činjenica. Nemam te namjeru vrijeđati niti gnojiti po ovom Forumu. Nadam se da i ti tako razmišljaš. Pozdrav, vidimo se na tekmi i druženju, Damir ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | nisam se našao uvrijeđen, nego začuđen... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
miro.suver |
| ||
Location: Osijek-Tenja | Evo javljam se da vam puno zahvalim na ovom pdf dokumentu koji je tati puno pomogao! Naime zaustavio ga je policajaci rekao dada je vozio 119 a nije mogao nikako! gorila lampica limit! tata izvadio laptop i pokazao ovaj dokument ovaj i pita ga da nazovu onaj broj na dnu! ovaj se odmah poceo tresti pustio ga! Frajer mu trazio 500 kn! i naravno tata nije platio pa zam zaradio 200 kn sto sam mu poslao taj dokumet! puno hvala! | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |