| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < ... 43 44 45 46 47 48 49 > Now viewing page 49 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Mujo i Fata spavaju odvojeno jer je Fata u osmom mesecu trudnoće. Fata se sažali na njega pa mu kaže: Čuj, bolan, razumijem kako ti je, zato evo ti 100 KM, idi kod susjede nek te zadovolji. Ali da ti ovo bude prvi i posljedni put! Mujo ne verujući svojim ušima, uzima pare, odlazi kod komšinice, ali vraća se odmah i kaže: Neće, traži 200 KM. Fata će na to: Vidi ti kučke! Kad je ona bila trudna ja sam uzimala po 100 KM! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ZAGORSKI RADNI DAN Ispričajte Vi nama, Joža, kako traje Vaš radni dan? - Evo ovak: Jutro se ja i Bara zdignemo, ona skuha kavu, pa si popijemo kavu i trgnemo si saki po jen štamprlek rakijice, a ja neki put i dve. Onda ja prejdem kravama, kokošima i pajcekima, to počistim, a Bara za to vreme dela fruštuk. Onda si pojedemo fruštuk, pa si popijemo saki pol litre vina. Onda si ja zemem kanister vina na traktor i prejdem orat. I tak orem ja, orem, pa si male popijem, pa opet orem, pa si pak male popijem, i dojde vreme za iti doma na ručak. Bara nekaj fino skuha, pa si posle ručka saki popijemo dva-tri deci vina. - Čekajte malo, Joža, pa mi snimamo emisiju koju će gledati i mala djeca, dajte malo drugačije, pa samo o rakiji i vinu pričate... možda malo kulturnije... - Onda bumo ovak: Jutro, kad se Bara i ja zdignemo, ona skuha kavu, pa si popijemo kavu i saki si pročita po jednu slikovnicu, a ja neki put i dve. Onda ja prejdem kravama, kokošima i pajcekima, to počistim, a Bara za to vreme dela fruštuk. Onda si pojedemo fruštuk, pa si prečitamo saki jenu malu, tenku knjigicu. Onda si ja zemem jenu debelu knjigu na traktor i prejdem orat. I tak orem ja, orem, pa si male prečitam, pa opet orem, pa si pak male prečitam, i dojde vreme za iti doma na ručak. Bara nekaj fino skuha, pa si posle ručka saki prečitamo po jenu-dve knjige. Onda se malo odmorimo, Bara tam nekaj oko kokoši prčka, a ja si prejdem u biblioteku k pajdašima. A kad tam, puna biblioteka, neki su već tak načitani da čitaju naglas, a neki i popevaju. I tak si mi prečitamo knjigicu-dve-tri i zabavlamo se, dok nas Štef bibliotekar ne stira van: Fajront ! Dost ste čitali ! I tak mi stojimo pred bibliotekom, kad se nešče seti da Francek ima tiskaru...... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Naslikao Suljo svoju prvu sliku, pa je donio u galeriju. Gleda vlasnik galerije i kaže: "Nije loša, a kako se zove?". "Mujo u Zenci" - kaže Suljo. "A ko je ova gola žena na slici?" "Fata". "A ovaj goli muškarac pored nje?". "Huso" "A gdje je Mujo?" "U Zenci". | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | JEN DOMAČI OženjeniZagorec ode na ispovijed, pa kaže svećeniku: - Joj Velečasni, skoro sam zgriješil' s tuđom ženom... - Kako to misliš - "skoro" !? - Pa kak da Vam ve'lim ......, smo se skinuli goli, pak smo se sa'me trljali, al' sem onda ja se to oje'mput prekinul'... - Da, ali trljati je isto kao i staviti ga unutra. Ne smiješ više viđati tu ženu. A kao kaznu za grijeh koji si počinio, izmoli 5 očenaša i u škrabicu stavi 200 kn! Zagorec napusti ispovjedaonicu, klekne i izmoli 5 očenaša, zatim ode do škrabice. Zastane na sekundu, pa krene prema izlazu. Svećenik, koji je sve to gledao, brzo dotrči do njega: - Stani, stani - sve sam vidio! Zašto nisi stavio novac u škrabicu !? - A jee' Velečasni, same sam protrljal 200 kn o škrabicu, a to je, kak ste rekli - isto kak' da sam ga metnul .........kaj'ne !?! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Pitali Muju: Jel'ba, od čega je umro komšija? Mujo: Jebeš mi sve ako znam od čega je i živio !!! | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Kad cigo kupi audija,postane gospodar prstenova! ----- Efteling | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Navali narode (OsijekstannamoruFB.jpg) Attachments ---------------- OsijekstannamoruFB.jpg (39KB - 344 downloads) | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Pre nekoliko dana sam sa mužem otišla u grad zbog kupovine, razgledali smo robu, kupovali hranu i sitnice.Kad smo izašli iz jedne prodavnice, zatekli smo policajca koji je pisao prijavu za pogrešno parkiranje. Prišla sam mu i rekla: -Zar ne bi mogli imati više poštovanja prema starijima? Ovo prvi put vidim, mi smo penzioneri, zašto kažnjavate ljude kad nemaju da plate? Policajac nas nije udostojio pogleda i nastavio mirno da piše prijavu. Onda sam mu rekla da je “nacističko g*vno”. Na to je podigao pogled, oštro me pogledao i nastavio da piše još jednu prijavu, ovaj put za izlizane gume. Onda mu je moj muž rekao da je “najobičnija pe*erčina”. Policajac je mirno popunio drugu prijavu, zakačio ispod brisača, i nastavio sa pisanjem treće. Potrajalo je to dobrih petnaestak minuta. Što je on više pisao, to smo ga mi više vređali. Ali u stvari, gledajući sa našeg stanovišta, nema nikakve veze sa nama i nije nas mnogo pogađalo. Naime, mi smo u grad došli autobusom. Eto, otkad smo u penziji, pokušavamo malo da se razonodimo i zabavimo. To nam je veoma važno u ovim godinama!!! | ||
Jump to page : < ... 43 44 45 46 47 48 49 > Now viewing page 49 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |