| ||
![]() | ||
|
| You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Državno prvenstvo F3J, F3K, F5J-400 (27. i 28.09.2008)Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
| Aeromodelarstvo - razno -> Modelarske aktivnosti | Message format |
| Bojan |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Uz čestitke najboljima javljam da su kompletni rezultati objavljeni na poznatoj adresi. F3J - http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF3.asp?NatID=286&Kategorija=F3J&Vrsta=D F3K - http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF3.asp?NatID=285&Kategorija=F3K&Vrsta=D F5J-N - http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF3.asp?NatID=287&Kategorija=F5J&Vrsta=D
P.S. Obradom rezultata ustanovili smo da je se dogodila greška kod proglašenja rezultata u ekipnom poretku F3K. Naime, AK Brod (Arijan) ima više bodova od dva člana AK Rudolf Fizir II pa je tako AK Brod trećeplasirana ekipa. Isprika Arijanu i AK Brod, a greška će biti ispravljena pa će AK Brod će od Ludbrežana preuzeti diplomu za osvojeno 3. mjesto u ekipnom poretku. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Bojan |
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Nakon završetka F5J finala provjeravali smo modele trojici prvoplasiranih da vidimo da li su u skladu s pravilnikom (min masa i min opterećenje) i sva tri modela su prošla kontrolu. Vlasnici modela pristali su da podatke objavimo pa šaljem podatke.
Možda ovi podaci, odnosno špijunaža kako su je neki nazivali ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Denis |
Regular ![]() ![]() ![]() Location: Varaždin | mifi - 30/9/2008 18:28 Denis - 29/9/2008 01:23 čestitke svim pobjednicima! bil sam ko lešinar, slikal sam razbijene modele
Mozda su za kreseve F5Jotica krivi trupovi
M. sigurno su krivi trupovi, bila je to planirana sabotaža konkurencije od sad radim samo teško vidljive boje, plavu i bijelu, tak da piloti ne vide trup u zraku | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| belovic |
Extreme Veteran ![]() ![]() Location: Međimurje | Obradom rezultata ustanovili smo da je se dogodila greška kod proglašenja rezultata u ekipnom poretku F3K. Naime, AK Brod (Arijan) ima više bodova od dva člana AK Rudolf Fizir II pa je tako AK Brod trećeplasirana ekipa. Isprika Arijanu i AK Brod, a greška će biti ispravljena pa će AK Brod će od Ludbrežana preuzeti diplomu za osvojeno 3. mjesto u ekipnom poretku. Ode i ono malo što sam priborio... Neka, neka, Arian je svojim letenjem to svakako zaslužio. Ja bi takodjer cestitao svim pobjednicima pogotovo dvostrukom drzavnom prvaku Nixi i Šiki te organizatorima na dobro organiziranom DP-u. Sto se mene tice, netreba trosit previse rijeci te se jos jednom pokazalo koliko ulozis toliko i dobivas. 1. u F3K svoju misiju zavrsio sam vec nakon 4. bacanja i model-novorodjence otisao je u vjecna lovista. 2. u F5J sam se uspio nekako dokopati finala unatoc dosta losem letenju i tehnickim problemima sa modelom, koje sam prije finala uspio nekao eliminirati. U 1. letu finala Nixa, Bombek i mislim da Dlaka odlucili su se pustit vjetrom na padinu, sto se pokazalo ispravnom odlukom dok smo ostali pokupili mrvice i nabili nam razliku, koju je bilo nemoguce nadoknaditi. Sve u svemu lijep letacki vikend u ugodnom drustvu i to je ono sto najvise broji. Posebno me veseli porast zanimanja za elektro kategoriju i prema obecanjima iduce sezone prikljucit ce se nam jos pokoji natjecatelj. Ostatci od mojeg F3K modela vec su selekcionirani i pripremljeni za izradu novog F5J modela ali vise o tome u zato prikladnoj temi... Modelarski pozdrav, Belovanovic ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Bombek |
Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Čestitke pobjednicima Svaka čast Nixi na odlicnom letenju u prvom finalu, letio je naj riskantnije i najdalje ali mu se to isplatilo. Ali kada sam vidio da se površine mjere zidarskim alatom bilo mi je muka (ja mjerio na šubler u decijale) ali dobro je prošlo, Mirko je točno sve izmjerio sa malim odstupanjem. ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mifi |
Member ![]() Location: VG | Denis - 30/9/2008 23:51 mifi - 30/9/2008 18:28 sigurno su krivi trupovi, bila je to planirana sabotaža konkurencije Denis - 29/9/2008 01:23 čestitke svim pobjednicima! bil sam ko lešinar, slikal sam razbijene modele
Mozda su za kreseve F5Jotica krivi trupovi
M.
Znao sam, a kako onome tko prizna pola se oprasta, onda si kriv samo za jedan kres | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Denis |
Regular ![]() ![]() ![]() Location: Varaždin | belovic - 1/10/2008 07:44 1. u F3K svoju misiju zavrsio sam vec nakon 4. bacanja i model-novorodjence otisao je u vjecna lovista. imam sliku nakon loma modela, nikak da skužim dal si veseli ili tužan, imaš neki tajanstveni Mona Lisa smješak... (117.jpg) Attachments ---------------- 117.jpg (68KB - 43 downloads) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| fly |
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | zbilja ono oči tužne a usnice nasmijane ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Dražen |
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Jarun / ZG | Denis - 1/10/2008 11:09 imam sliku nakon loma modela, nikak da skužim dal si veseli ili tužan, imaš neki tajanstveni Mona Lisa smješak... taj smješak ima i svoje ime - "eeeeee, jebemmumater..." ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| dlaka |
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | U današnjem broju Zagorskog lista: (ZL 03.10.08.jpg) Attachments ---------------- ZL 03.10.08.jpg (167KB - 43 downloads)----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| h.kreso |
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Varaždin | A di su Varaždinci?? | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| dlaka |
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | h.kreso - 3/10/2008 11:01 A di su Varaždinci?? izgleda da su pobegli iz zagorja Isprika u ime ZL, izgleda da ste se zgubili u prepisivanju. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| dlaka |
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | nekoliko sličica s DP-a. Snimio Mirko Korajac, odabara i uredio Damir Kosir. (sto uradi karaMaticu.jpg) (sad mi je dosta, nokautirat cu ga ljevicom.jpg) (Kreso, drzis krivu palicu.jpg) (tata i sin.jpg) (luzerska zabava.jpg) Attachments ---------------- sto uradi karaMaticu.jpg (100KB - 36 downloads) sad mi je dosta, nokautirat cu ga ljevicom.jpg (129KB - 41 downloads) Kreso, drzis krivu palicu.jpg (99KB - 38 downloads) tata i sin.jpg (162KB - 37 downloads) luzerska zabava.jpg (135KB - 38 downloads)----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 4 [15 messages per page] |
| Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
| (Delete all cookies set by this site) | |
| Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |

Državno prvenstvo F3J, F3K, F5J-400 (27. i 28.09.2008)