|
|
Expert
Location: Rijeka | Prigodom 2. lipnja, Dana Osječko-baranjske županije, jučer je dodijeljeno ukupno osam godišnjih županijskih nagrada zaslužnim pojedincima, ustanovama i tvrtkama za iznimna postignuća u različitim područjima.
U nazočnosti županijskih i gradskih čelnika nagrade za životno djelo primili su: Gordana Kralik, rektorica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (znanost i prosvjeta), Nada Prlić, ravnateljica srednje Medicinske škole u Osijeku (obrazovanje i prosvjeta), te folklorist Josip Vinkešević iz Đakova (kultura).
- Iznimna mi je čast dobiti ovu nagradu, a drago mi je što su nadležni prepoznali kvalitetan rad dug više od pola stoljeća, i to u amaterskom stvaralaštvu. Uzbuđen sam više nego kada sam branio diplomski rad - kazao je Vinkešević.
Što se tiče nagrada za iznimna postignuća u protekloj godini, preuzeli su ih: Saponia Osijek (područje gospodarskih djelatnosti), Stela Jokić (znanost), Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku (kultura), veslač David Šain (tjelesna kultura i šport) te Danko Sokolić (tehnička kultura).
(nagrada.jpg)
Attachments ---------------- nagrada.jpg (71KB - 914 downloads)
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Expert
|
|