| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Ljutika Muhamed Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> aeromodelarstvo.net | Message format |
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Napustio nas je jos jedan Veliki modelar .Neka mu je laka crna zemlja! Sinu Zlatanu iskrena sucut. ----- Efteling | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | RIP ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Iskreno saucesce Muhamedovoj porodici od clanova AMK "Galeb" Banjaluka | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Odlascima velikana modelarska zajednica nepovratno osiromasuje...Iskrena sucut obitelji, prijateljima i poznanicima u ime clanova Aeromodelarskog kluba Sisak i osobno ime! Zoran Zechner | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Veliki gubitak za svijet modelarstva. LjUTI rado će mo te se sječati | ||
andjelko.z |
| ||
Member Location: Nederland | Iskreno saucesce obitelji i prijateljima od Andjelka! | ||
bighary |
| ||
Veteran Location: prosici/cazin | Iskreno saučešće porodici i ostalim prijateljima. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Stara škola, veliki čovjek, veliki modelar, prijatelj ,selektor nas je napustio. Obitelji Ljutika sučut nas iz Mostara ! Ljuti ! Gledaj nas malene odozgor. ----- | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Počivao u miru. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
tone vidensek |
| ||
Member | Iskreno sožalje njegovi družini.Izgubili smo velikega človeka . Druženje z Ljutiko na svetovnih in evropskih prvenstvih mi bo ostalo v lepem spominu. | ||
Oton Sabo |
| ||
Member | Zove me Ravnatelj R.T. da hitno moram, avionom Aero-3, u Sarajevo. Treba predat jedan a dovesti drugi. Ja,onako u majici,odletim, nigdje ni mehaničara ni aviona, a u đepu ni ¨kinte¨. Pada noć, smrzavam se. Zovem Ljutiku telefonom iz aerodromskog bifea. Dolazi po mene kolima;iće,piće. Usput puće tegla ljutih paprika. Cijelu noć priča o modelarstvu. u jutro oko deset dođe mehaničar. Dade mi taj drugi avion.¨Uvlaćim¨ se na posao kao da ne fali jedan cijeli dan. Na mezarju ostao sam posljednji da mu se zahvalim na onoj davno neprospavanoj noći. | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |