Posted 15/1/2009 22:42 (#12394 - in reply to #12340) Subject: Re: kupujem motalicu
Elite Veteran
Na drugoj slici je izvlakač gume. Kad ti pukne guma kod motanja i nemožeš ju izvući iz cijevi onda cijev namontiraš na ovaj izvlakač i on ti pročisti sve. A ustvari stvar se koristi u medicinske namjene, za ljude sa tvrdom stolicom, za otvaranje.
Posted 15/1/2009 23:04 (#12395 - in reply to #12394) Subject: Re: kupujem motalicu
Expert
darijo - 15/1/2009 22:42
Na drugoj slici je izvlakač gume. Kad ti pukne guma kod motanja i nemožeš ju izvući iz cijevi onda cijev namontiraš na ovaj izvlakač i on ti pročisti sve. A ustvari stvar se koristi u medicinske namjene, za ljude sa tvrdom stolicom, za otvaranje.
Šalu na stranu ,ja mislim ipak da je ova zadnja slika ,,kad ti usvira penjač ,,,da ga moš iskopat lakše !! -----
Posted 16/1/2009 09:45 (#12400 - in reply to #12395) Subject: Re: kupujem motalicu
New user
sony - 15/1/2009 23:04
Šalu na stranu ,ja mislim ipak da je ova zadnja slika ,,kad ti usvira penjač ,,,da ga moš iskopat lakše !!
Zasto sve na penjaca pa zar niste citali vic koji je pisao hary ::
Nekoć davno,jedrio "gumenjak" jednog ljetnog dana nad vrelim livadama Livanjskog polja za vrijeme zvaničnog leta tekme,kad je odjednom ulazeći u termički stub spazio pod sobom zanosnu "jedrilicu povećeg raspona".
Kako bi ispao faca počeo je sa udvaranjem i dobacivanjem:
"Đe si mala,hodi `vamo da ti "čiko" pokaže šta je jebačina,ima da te dignem u visine !
Na to će nezainteresirano "jedrilica":
"Pih,takve male "pizduljke s gumom" ne primam,u obzir dolaze samo frajeri poput snažnih "penjača",a do visina će me podići i ovaj stub u kojem se nalazimo,hvala!!!
Povrijeđenog ponosa i napaljen zbog arogantnog ponašanja "jedrilice" ,on se usvira na nju i poče je ševiti s repa (čitaj "s leđa" ) I dok su se priljubljeno penjali u "omori" termičkog stuba,odjeeednom "jedrilica odvali determu" i otpuha "gumenjaka" 20 m dalje izbacivši ga iz termike.
Na to će ti "gumenjak" sav ponosan i samozadovoljan :
"Šta je kurvo šta bježiš, "okidaš determu",a ni 3 minute nisi odradila!!!???
Posted 16/1/2009 09:47 (#12402 - in reply to #12400) Subject: Re: kupujem motalicu
Extreme Veteran
Haris - 16/1/2009 09:45
sony - 15/1/2009 23:04
Šalu na stranu ,ja mislim ipak da je ova zadnja slika ,,kad ti usvira penjač ,,,da ga moš iskopat lakše !!
Zasto sve na penjaca pa zar niste citali vic koji je pisao hary ::
Nekoć davno,jedrio "gumenjak" jednog ljetnog dana nad vrelim livadama Livanjskog polja za vrijeme zvaničnog leta tekme,kad je odjednom ulazeći u termički stub spazio pod sobom zanosnu "jedrilicu povećeg raspona".
Kako bi ispao faca počeo je sa udvaranjem i dobacivanjem:
"Đe si mala,hodi `vamo da ti "čiko" pokaže šta je jebačina,ima da te dignem u visine !
Na to će nezainteresirano "jedrilica":
"Pih,takve male "pizduljke s gumom" ne primam,u obzir dolaze samo frajeri poput snažnih "penjača",a do visina će me podići i ovaj stub u kojem se nalazimo,hvala!!!
Povrijeđenog ponosa i napaljen zbog arogantnog ponašanja "jedrilice" ,on se usvira na nju i poče je ševiti s repa (čitaj "s leđa" ) I dok su se priljubljeno penjali u "omori" termičkog stuba,odjeeednom "jedrilica odvali determu" i otpuha "gumenjaka" 20 m dalje izbacivši ga iz termike.
Na to će ti "gumenjak" sav ponosan i samozadovoljan :
"Šta je kurvo šta bježiš, "okidaš determu",a ni 3 minute nisi odradila!!!???
Posted 16/1/2009 10:46 (#12404 - in reply to #12394) Subject: Re: kupujem motalicu
Elite Veteran
Evo dobre stanice za trazenje modela..Pogotovo je dobra kad nekom domacinu s njom dodjes i pitas jestel vidjeli model......... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;) ;) ;)
Posted 16/1/2009 10:46 (#12405 - in reply to #12394) Subject: Re: kupujem motalicu
Elite Veteran