|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Tko se javnog medija laca, treba biti spreman da bude krivo interpretiran. Radi neprimjerenog nacina obracanja medju sudionicima teme: "Regularnost na natjecanjima", osobno upucujem javnu ispriku kolegi Marku Butkoviću za sve nelagode koje su proizasle iz mojeg obracanja, a odnose se na procjenu dusevne zrelosti. Do navedenog je doslo tako sto sam neprimjereno kritizirao mjesto i nepotpunost prijedloga prilikom njegovog obracanja modelarskom pucanstvu po vrlo ozbiljnoj temi. Ujedno pozivam kolegu Roberta Leska da se isprica Bukiju i mojoj malenkosti za sve posljedice koje su proizasle iz njegovog opetovanog i zlonamjernog tumacenja mojeg posta po kojem odlucno odbacujem da se moze naslutiti ikakvo diranje familije niti odredjenih organa! Zoran Zechner ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
www.atelierfly.com |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | fly - 21/9/2008 10:04 Ne nalazim ovdje nista za smijeh... |
|
|
|
Veteran
Ne nalazim ovdje nista za smijeh...
Možda za olakšanje nakon mučne rasprave. Raspon smajlića je mali... |
|
|
|
Expert
zzechner - 22/9/2008 21:15
Ne nalazim ovdje nista za smijeh...
Možda za olakšanje nakon mučne rasprave. Raspon smajlića je mali...
a osim toga, smajlići su plavi ko da ih je neko zašamarao...
vili, kad se vidimo na fištroviću, slobodno me gurni s mosta u kupu, pa mi se poslije samo nonšalantno ispričaj...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Veteran
vili, kad se vidimo na fištroviću, slobodno me gurni s mosta u kupu, pa mi se poslije samo nonšalantno ispričaj...
OK |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Dragi prijatelji, ima Sisak dosta velikih rijeka i mostova. Kolega Markušić je gurnut s mosta jos davne 2005. godine prilikom ulaska u reprezentaciju za EP u Mađarskoj i prema ovakvom stavu bi trebao ostati dozivotno ukaljan. Javno sam napisao da se u ovakvim situacijama ne osjecam ni dobro ni sasvim cisto, pogotovo sto smo uzastopno izlozeni pljuvacini od strane onih koji se vjecno smatraju bezgresnim i neukaljani (kao karmelićanke). To sto sam pri tom pozvao i ostale sudionike da se pokusaju vidjeti na dnevnom svjetlu zaista nije razlog za podsmjeh, niti odraz ozbiljnosti. ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|