|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Hitno do Siscia Kupa.............................................. ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
Location: Arnhem-Nederland | Imam komplet ( palm sa kablom),ako si zaintersovan javi na P.P. ----- Efteling
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | Kolika je cijena samo kabla .. i meni treba a,, ajmo ponude!!!!! -----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Nista od kabla,samo komplet covjek prodaje......................... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Karlovac | Sa poštarinom do HR 13 AU dolara ,nebi bilo do Siska ali je cijena OK
Nađi si nekog sa PayPalom
http://cgi.ebay.com/Serial-Hot-Sync-Cable-for-Palm-III-x-xe-TRGPro_...
----- __________________
Veseli i zdravi bili |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Varaždin | Imam ja Palm V sa kablom, kako sam odustao od Black Magic-a imam viška. A i dolazim u Sisak. |
|
|
|
New user
| koliko eura ?????????????????? |
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Jel samo kabal 30 EUR ili zajedno i kabal i PALM ?????? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Expert
..
Edited by Igor 10/9/2008 14:40
|
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Dobio sam ja 2 PALMA i kabal pa sam kabal nesto zafrko i sad nemogu da povezem PALM sa modelom.....model sam dobio uregliran samu cu neke korekcije trebat odradit i to je to.....eto ja sam samo zainteresovan za kabal ako ikako moze............... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: SFRJ | Da li si probao leteti?Ja imam kabl koji bih ti mogao posuditi dok se ne snadješ.Obećao sam ga već.Daj pogledaj kontakte na tom što imaš.Nema razloga da se to tako sjebe.Može se i opraviti
A i to što ti je Kreso ponudio je izuzetno povoljno.Da sam na tvom mestuja bih to uzeo.
Edited by Tica 10/9/2008 15:45
----- Mića Tica |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Nisam jos letio.......valjda cu ga probat do Siska....dolazis li ti ????? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | ja bi uzeo komplet ako nije problem pa bi ti kerki ja posudio kabl ...
jel uredu ak nije..... javi -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Varaždin | Ja to donesem u Sisak a vi se dogovarajte |
|
|
|
Extreme Veteran
Nisam jos letio.......valjda cu ga probat do Siska....dolazis li ti ?????
Nažalost ne. ----- Mića Tica |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Evo sad smo ja i moj jaran Tarik dosli sa "prackanja", i Tica reci svoj prijatelju da se pokajo sto je model prodao jer je model extra,,,,kako se po vjetru samo vozi a prackanje i da ne govorim.....ozb ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
|
Extreme Veteran
al stvarno model je super
Drago mi je daje tako.Drago mi je da ste zadovoljni.Da li ste nestona reglaži menjali? ----- Mića Tica |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | pa koliko sam vidio kerki je produzavo penjanje.. -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
pa koliko sam vidio kerki je produzavo penjanje..
Bravo,drago mi je da je zadovoljan,da je onako kako smo i rekli.
Sve najbolje,puno maksimuma..... ----- Mića Tica |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Hvala ti Tica.....pozdravi Kilija !!!!!!!!!! ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Hvala ti Tica.....pozdravi Kilija !!!!!!!!!!
Zar se nismo dogovorili da promeniš sliku? ----- Mića Tica |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Pa nije mi niko poslao one slike......neznam ni ko je slikao ........................ ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Imam ja Palm V sa kablom, kako sam odustao od Black Magic-a imam viška. A i dolazim u Sisak.
onaj palm V kako vidim nis ne radi , mozes ga samo upaliti a dalje nista , ne radi mu display jer nije osjetljiv na dodir!!!!!!!!!!! -----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Jest jest,dobar je na izgled a neradi mu "TAC SKRIN" samo upalis i mozes ga odmah ugasit......reklamacija... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Varaždin | Ma sigurno radi, nekaj niste dobro uradili. Ja sam ga probao pred vama, a mogli ste i vi malo da ga probate tamo u Sisku. Ak se nađemo na Krki, donesi ga. |
|
|
|
Extreme Veteran
Ma sigurno radi, nekaj niste dobro uradili. Ja sam ga probao pred vama, a mogli ste i vi malo da ga probate tamo u Sisku. Ak se nađemo na Krki, donesi ga.
Jedna mogućnost je da se uradi reset.Ali vidite prvo sa Krešom o tom.Mislim da će proraditi.imao sam sličnih sit. ----- Mića Tica |
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | resetirao sam ali nista, ne radi mu tachscreen izgleda, ali cu vidjeti jos neke opcije!!
-----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ja sam nabavio kabal za PALM tako da odustajem od kupovine.......... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|