|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | Pošto sam izgubio model u bjelopolju na memorijalu, jednostavno nemogu bez A2 i moram nabavit novi model. Dakle kupujem F1A model.
Ponude na PM
Andrija
Edited by agolubic 21/7/2008 11:51
----- Andy G
Kum |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
Kum |
|
|
|
Veteran
Location: prosici/cazin | Pogledajte ponudu leo modeli iz čakovca... Leonardo pravi super jedrilice F1a i sječe hi cnc sašinom... |
|
|
|
Regular
|
|
|
Veteran
Location: prosici/cazin | http://www.leo-modeli.hr/Ponuda.htm ewo pa se uvjerite |
|
|
|
Regular
|
|
|
Veteran
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | Ovak, leo nema niti jedan f1a(a2) model, RA1 i RA2 su f1h(a1) modeli koje treba užasno puno modificirati da bi mogli biti konkurentni na tekmi. Ako ih radiš po nacrtu ne ispadnu nikak.
Da se nebi netko uvrijedil ili tak nekaj ovo je moje mišljenje. ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Regular
Location: Sisak | E vidis bighary , ti nemas pojma o cemu pises, to su ti F1H modeli a ne F1A, samo toliko da znas!
Edited by Breza 23/7/2008 22:37
|
|
|
|
Veteran
Location: prosici/cazin | RA-2 je vrhunski matjecateljski model A-1 klase. Namijenjen je za modelare koji su savladali gradnju modela Lahor i Cirus. Model ima izvrsne letne karakteristike, što pokazuju rezultati sa natjecanja. Osvojena tri prvenstva države. U kompletu se nalaze svi potrebni dijelovi za izradu modela samo što rebra nisu izrezana. Izrada mu je komplicirana stoga se ne preporučuje početnicima. RA-2 je vrhunski matjecateljski model A-1 klase. Namijenjen je za modelare koji su savladali gradnju modela Lahor i Cirus. Model ima izvrsne letne karakteristike, što pokazuju rezultati sa natjecanja. Osvojena tri prvenstva države. U kompletu se nalaze svi potrebni dijelovi za izradu modela samo što rebra nisu izrezana. Izrada mu je komplicirana stoga se ne preporučuje početnicima. |
|
|
|
Veteran
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | Ajde ti pročitaj ovo A1=F1H, A2=F1A ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Veteran
Location: prosici/cazin | ok ja sam to procitao ali ako vi tako mislite onda ok,a ja sam htio samo pomoci...
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | Molil bi admina ili moderatora da pobriše sve ove postove jer ovo je totalno OT.
A tebi bighary bi htel reć da ne guraš nos tam gde ti nije mjesto ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Extreme Veteran
Kum |
|
|
|
Extreme Veteran
pa pise npr. RA1 i RA2
hehe presmjesno
-----
|
|
|
|
Extreme Veteran
ok ja sam to procitao ali ako vi tako mislite onda ok,a ja sam htio samo pomoci...
joj dragi harise smiri dozivljaj ,,,, ovi momci su ti ozbiljni modelari.. ne kupuju ti oni te igracke -----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Taj ti je fazon isfuran na "OPCINSKOM"..... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | stvar je u tome da su RA1 i RA2 modeli klase F1H, a Andrija kupuje model klase F1A.
oni koji su bili u nedjelju u bjelopolju na memorijalu, mogli su vidit RA2 jer nas se nekoliko tekmalo upravo s tim modelima ----- Luka Krušec, CRO 1722
www.atelierfly.com |
|
|
|
Extreme Veteran
halo extreme veteran smiri dozivljaj
ovo je bilo ne tematski al et -----
|
|
|
|
Expert
andrija, mislim da bi ti bilo lakše da kreneš ko prošli put, sastavljati jedrilicu iz dijelova...
elmine dobrodošao u svijet ekstremista!
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | Pa i krenul sam. Al bi htel da imam jedan model koj bude kak bog zapoveda. A onda imam i rezervni model... ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | E Drazen hvala,valjda ce biti drugacija situacija....
Edited by elmin-KERKO 30/7/2008 10:16
----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Expert
andrija, skoro će evropsko, pa se dogovori s nekim da gore pogleda nešto... barem od opreme - kuka, biper, nosač horzića...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Dražen - 12/8/2008 19:56
andrija, skoro će evropsko, pa se dogovori s nekim da gore pogleda nešto... barem od opreme - kuka, biper, nosač horzića...
I prodje Evropsko......
----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|