|
|
Veteran
Location: Koprivnica | Imam u outbox-u nekoliko poruka koje ne mogu poslati. Molim administratora da mi veli gdje griješim. Pozdrav Marinko. |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Kad napišeš i pošalješ poruku onda se ona spremi o outbox i tamo stoji dok primatelj poruku ne pročita. Nakon toga, poruka se seli u Poslane poruke ili Sent Items (ovisi o jeziku kojeg koristiš). Ukoliko misliš na nešto drugo, opiši mi detaljnije o čemu se radi. ----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | I meni isto stoji nekoliko poruka tu,ja mislim da zbog toga sto taj "subjekt" nije procitao poruke pa tu jos stoji...jel tako Bojane ??? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|
|
Elite Veteran
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Veteran
Location: Koprivnica | Hvala na odgovoru i vidim da su poruke otišle. Mislio sam da slanje poruke funkcionira kao i u Outlook-u. Pozdrav Marinko. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | PP mi ne prolazi već ostaje u Outbox-u,u čemu je problem? |
|
|
|
Expert
PP mi ne prolazi već ostaje u Outbox-u,u čemu je problem?
A pobjegne ona iz Out boxa ,, čim je ja pročitam -otvorim ,, poslo si mi 3 komada ,,istih -----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | hmm ja očito isto imam problem s tim jer sumnjam da netko po tjedan dana ne otvara poruke a svaki dan je tu ----- Luka Krušec, CRO 1722
www.atelierfly.com |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ili mi dodje upozoronje na PP a vamo nikakve poruke.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|