|
|
Veteran
| Ako ima ko trup za harazu sa mehanika po mogucnosti sa ruskom kukom nek se javi posto sam uzeo krila od Bukija pa hocu sad da ga kompletiram . ----- only the sky is our limit |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Expert
Location: Mostar | A bili pasovao neki drugi trup,, ili baš mora od haraze ? -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
A bili pasovao neki drugi trup,, ili baš mora od haraze ?
Ne ide Sonjo bilo kakav,,ako je uzeo harazina krila i horizontalac onda mora ici harazin trup da se kompletira,,,sta ako kupi drugi i ne bude odgovarao,,,nisi o tome razmisljao
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Ma netreba mu od Haraze, jer to nisu ni Harazina krila. To je pravljeno na modelarskim radionicama u osnovnoj školi i rađena su po nacrtu Haraze, što znači da Haraza nije graditelj tih krila. |
|
|
|
Veteran
| kupio sam ih od bukija i on je rekao da su krila od haraze pa hocu da ih kompletiram pa ako ima ko kakav prijedlog nek javi da znam sta mi je ciniti
----- only the sky is our limit |
|
|
|
Extreme Veteran
kupio sam ih od bukija i on je rekao da su krila od haraze pa hocu da ih kompletiram pa ako ima ko kakav prijedlog nek javi da znam sta mi je ciniti
Ako ne nadjes kod nekoga Harazin trup onda ti je najbolje da se obratis direktno Harazi,,,,siguran sam da on ima ono sto tebi treba |
|
|
|
Veteran
| ma poslao sam bukiju poruku ali se ne javlja cini mi se da on ima trup za ta krila valjda ce se uskoro javiti pa cemo to rijesiti
|
|
|
Elite Veteran
ma poslao sam bukiju poruku ali se ne javlja cini mi se da on ima trup za ta krila valjda ce se uskoro javiti pa cemo to rijesiti
Ma neče ti se javiti. On ti je vrag. Utopio je krila i sada sa obitelji hoda po Rimu i troši novce. |
|
|
|
Veteran
| Tako bi i ja radio al nije on takav tip buki je ok momak . Uostalom niko me nije tjero da ih kupim,al me sad svrbi presvukao sam krila i horizontalce sad samo fali tijelo i da vidim kako leti to cudo .A ti Darijo si bas neki zafrkant uvijek spreman za šalu ?Neka tako i treba u ovom usranom vremenu kad bi covjek previse razmisljao gdje bi stigao .
|
|
|
Expert
Neka tako i treba u ovom usranom vremenu kad bi covjek previse razmisljao gdje bi stigao .
Tako je Miloše ,,uostalom, di si vidio bosanca kako razmišlja ? Pitam se jeli to i moguće ??
Nego ,,,jes ti razmislio može li neki drugi trup osim "haraze "?? -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
Tako bi i ja radio al nije on takav tip buki je ok momak . Uostalom niko me nije tjero da ih kupim,al me sad svrbi presvukao sam krila i horizontalce sad samo fali tijelo i da vidim kako leti to cudo .A ti Darijo si bas neki zafrkant uvijek spreman za šalu ?Neka tako i treba u ovom usranom vremenu kad bi covjek previse razmisljao gdje bi stigao .
Odlicno,,ko ti je presvukao krila i kolika ti je povrsina krila(daj boga ti napisi mi dubinu krila,mozes sve 3 mjere cijelih krila) i horizontalca?
Ako ne budes nasao harazin trup mogu ti ja nabaviti njegov mail pa pitaj njega. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | nemam trup ali imam krila long harazina,ritz pr. godište 2008,presvučena paučinom .
ali mislim da ih ne bih još prodao,neka još malo odstoje
Edited by hari 19/3/2011 01:14
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: SFRJ | Možeš li Hari da mi pozajmiš pauka tog. Imam dva para krila koje bih trebao presvući. ----- Mića Tica |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | darijo - 17/3/2011 21:31
oktobar98 - 17/3/2011 20:57
ma poslao sam bukiju poruku ali se ne javlja cini mi se da on ima trup za ta krila valjda ce se uskoro javiti pa cemo to rijesiti
Ma neče ti se javiti. On ti je vrag. Utopio je krila i sada sa obitelji hoda po Rimu i troši novce.
----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|