Extreme Veteran Location: Osijek
Ivane sretan rođendan !!! Site Sponsor my ad code here... Extreme Veteran Location: ZaprešićSretan rođendan zvezdo, zdravlja i penez Extreme Veteran Location: Arnhem-NederlandNeka ti bude sretno i veslo!! ----- Efteling
Expert Location: MostarZovkec,,,sretno ! -----
Expert Location: RijekaZdravlja,modela i dobrih komada Expert Location: Jarun / ZG
ivek, puuuno modela, cura i muzike...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. Expert Location: ZaprešićIvek, daj Ti Bog pameti, penez, lepih pucic i kaj got još sam hočeš.
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta Elite Veteran Location: Koprivnicasretan rođendan i nek ti Bog da pameti i da prestaneš odustajati s svake tekme na kojoj ja tekmam več me sram bit bolji od tebe kad ti uvek odustaneš ----- Luka Krušec, CRO 1722
www.atelierfly.com Elite Veteran Location: Sisak, HrvatskaSvako dobro!
----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 Elite Veteran Location: ZaprešićIvek sretan ti rođendan ----- Moja životna filozofija (by Vikac ):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
Veteran Location: LudbregZovko, sve najbolje... Extreme Veteran Location: Koprivnicasretan rođendan ----- Andy G
Kum Extreme Veteran Location: SplitPuno zdravlja i sriće!!! Extreme Veteran Location: AugsburgSretan rodjendan! Member Location: NederlandSretan rodjendan i od mene Extreme Veteran Location: VaraždinIvek, sratan ti rođendan! ----- nenad