|
|
New user
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
New user
|
|
|
Expert
Location: Rijeka | Pogledaj pod kupujem-rusku kuku.Traži,čitaj |
|
|
|
Expert
ima više vrsti knipseva (tajmera)
imam ja par komada od graupnera, al bi nešto drugo..
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Expert
postoje sistemi za složit s kukom, ti bi letio sa običnom, (čavlom) ili nešto na zatvaranje?
----- .
. |
|
|
|
Expert
Location: Rijeka | Za one koje zanimaju Graupner knipsevi http://forum.modelarji.com/viewtopic.php?t=22068 |
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | Vozdra Mića,da nemaš ti po povoljnijoj cijeni koji knips ? |
|
|
|
Extreme Veteran
i ono sto imam treba srediti da bi na svoje namontirao.Pitam dabi jednostavno znao ukoliko se pojavi stogod.Inace i Bobi iz Bugarske uskoro zavrsava elektronski knips za f1a(napravio je za C).Ako ti sta mogu pomoći viči:
Moj mob tel je +38163462296
a email joneti@ptt.rs |
|
|
|
Expert
Moj mob tel je +38163462296
a email joneti@ptt.rs
joneti@ptt.rs ili idriz.joneti@ptt.rs ??
----- .
. |
|
|
|
Extreme Veteran
ovo rs od skoro funkcionise.Dali to postoji i taj email ili si ga tako ti krstio?Pozdrav.Sinoc sam ceprkao po modelima.Mozda bi uspeo iz delova sastaviti jedan knips.Ako navracas na ovu stranu,javi se pa da vidimo stogod.Pozdrav |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | Vozdra Tica,to mi treba za djecu više komada novih pa zato pitam
pozdrav |
|
|
|
Expert
joneti@ptt.rs
ovo rs od skoro funkcionise.Dali to postoji i taj email ili si ga tako ti krstio?Pozdrav.Sinoc sam ceprkao po modelima.Mozda bi uspeo iz delova sastaviti jedan knips.Ako navracas na ovu stranu,javi se pa da vidimo stogod.Pozdrav
daaaaaa, ovih dana bi mi jako pametno bilo da ti navratim sa ZG tablicama ...
Edited by Dražen 21/2/2008 22:58
----- .
. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: SFRJ | verovao ili ne slobodno.I danas sam ih video ko zna koliko sa zg tablama i nijednom nista faliolo nije. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Dražen kad češ shvatiti da ljede tamo boli kurac koje su tablice isto kao što mene ovdje boli koje su tablice. Da bi paradoks bio veći ispred moje zgrade uvijek ima auta sa stranim registracijama i uvijek baš uvijek izbuše gume nekom jadniku zadarskih tablica.Na budalu možeš naletiti i u liftu ,a ne negdje drugdje. Budale imaju internacionalni izraz bilo gdje. |
|
|
|
Expert
ipak mislim da ovih dana dunav prelaze samo poslovnjaci, koji moraju radi posla...
----- .
. |
|
|