| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Prinova u obitelji :) Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Da nebi bilo kak niš ne radim a i skršio sam durnjeva evo kako napreduje novi trup za Harazina krila 225cm (F1A.jpg) (IMG_2142.jpg) Attachments ---------------- F1A.jpg (166KB - 10 downloads) IMG_2142.jpg (197KB - 9 downloads) | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Super , svaka čast! | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Dobar Buki,a čiji ti je to timer ? | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | hari - 9/4/2009 22:32 Dobar Buki,a čiji ti je to timer ? Pa moj | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Tko zna što je krivo na Bukijevoj slici ?? p.s. Pitanje za Bukija ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | h.kreso - 10/4/2009 09:54 Tko zna što je krivo na Bukijevoj slici ?? p.s. Pitanje za Bukija ja znam ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | h.kreso - 10/4/2009 09:54 Tko zna što je krivo na Bukijevoj slici ?? p.s. Pitanje za Bukija Znam i ja ali ne cijepidlačim , bitno da je unutra a kasnije bum okrenuo | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | buki - 9/4/2009 12:54 Da nebi bilo kak niš ne radim a i skršio sam durnjeva evo kako napreduje novi trup za Harazina krila 225cm Zašto ne popraviš Durnjeva. Ipak je to najtrofejniji model vrijedan i novaca i emocija | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Znam i ja , Ali s obzirom na današnji datum ona pozadina trupa dobro je uslikana, inače bi prvo polje trebalo bit crveno !! ----- | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Pošto je elektronika složena (treba još timer isprogramirati) ovih dana sam završio i više manje mehaniku na modelu, ostale su još sitnice (mala bajonetica, farbanje trupa, dovršiti meh. za bunt itd, skračeno puno male zajebancije) i modeli izgledaju ovako (mali model je 213 cm-mehanika, veči model je 226 cm - elektronac) i još u kutiji čeka veliki 255 cm hm samo neznam kada Edited by buki 20/4/2009 09:11 (No.1.jpg) (No.2.jpg) (No.3.jpg) Attachments ---------------- No.1.jpg (188KB - 12 downloads) No.2.jpg (195KB - 8 downloads) No.3.jpg (190KB - 10 downloads) | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Svidjaju mi se boje...jos samo bijele zvijezdice stavi dijagonalno po krilima ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Simon |
| ||
Member Location: Nova Gorica - Orehovlje | Buki, od koga so short krila na sliki (kdo jih je naredil? | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | Simon - 21/4/2009 20:55 Buki, od koga so short krila na sliki (kdo jih je naredil? upam da Gharaza ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Simon - 21/4/2009 20:49 Buki, od koga so short krila na sliki (kdo jih je naredil? I short i standard krila su od Harazhe. Krila su dorađivana po mome da se razlikuju od ostalih | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |