| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
MURA CUP 2009 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Don |
| ||
Member | Mislim, da nije dovoljno, da damo Damjana za zaljev,on vredi barem do reke Mirne ako ne još više! Jedino ako nisi mislio jadranski zaljev,onda bi bilo uredu! | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | CESTITKE DAMJANE... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | ne znam, što se mora tiče, sa Darijom smo razgovarali oko Neuma... :-) Ali pustimo more i zaljeve...samo mi nemojte Cvičeka dirat... ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Damjan - 18/3/2009 17:19 ne znam, što se mora tiče, sa Darijom smo razgovarali oko Neuma... :-) Ali pustimo more i zaljeve...samo mi nemojte Cvičeka dirat... Bravo Damjan, da ti i ja napokon cestitam na uvjerljivoj pobjedi na Muri! A sto se Cviceka tice, samo sam pustio link da ljudi nesto nauce, a oni se "raspistoljili..." Sta ces, sto ljudi - sto cudi! No, sa zavidnima je uvijek tako. Ti bar mozes u sig napisati:"Tko Cvicek pije, u WC pobjedjuje!" A lijepo si nam nudio da pijemo...neki te hoce poslusati, a neki misle da su pametni!
----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Damjan - 18/3/2009 17:19 ne znam, što se mora tiče, sa Darijom smo razgovarali oko Neuma... :-) Ali pustimo more i zaljeve...samo mi nemojte Cvičeka dirat... Ma ,,Damjane čestitke na rezultatu,,šampionski je nema šta !! Može biti Savudrija i do Budve, ali što se cvičeka tiče ,,,,,ja donosim Vino sljedeći put !! Pa se ti ljutio _ ne ljutio ! ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | sony - 18/3/2009 22:13 Damjan - 18/3/2009 17:19 ne znam, što se mora tiče, sa Darijom smo razgovarali oko Neuma... :-) Ali pustimo more i zaljeve...samo mi nemojte Cvičeka dirat... Ma ,,Damjane čestitke na rezultatu,,šampionski je nema šta !! Može biti Savudrija i do Budve, ali što se cvičeka tiče ,,,,,ja donosim Vino sljedeći put !! Pa se ti ljutio _ ne ljutio ! Ovaj put vino koje su imali domačini, nije bio cviček nego rizling , bilo je više nego odlično, što bi rekli bogovsko. | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Gledajući FAI listu s upisanim rezultatima Mura Cup-a ispada da su se neki naši takmičari pomladili i postali juniori http://www.fai.org/aeromodelling/competitions/free_flight/wc09/wcp0... | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ako ništa drugo, ljepo je vidjeti da naših "juniora" ima za sada na vrlo visokim pozicijama na listi. Nadajmo se da će tako, ako ne i još bolje, ostati. ----- nenad | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | bravo ivek, još jednom! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | wow, vratih se u mladost, kako lijepo. Sad mogu sve ispočetka
Očito mi Mura nije suđena, same gafofe imam Edited by h.kreso 27/3/2009 16:30 ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |