| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
TURČAN KUP Moderators: dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | MODELARSKI KLUB AVIOTECH Zagrebška cesta 36, 2250 Ptuj ORGANIZIRA POKAL TURČAN Organizator: Modelarski klub AVIOTECH v sodelovanju s sponzorjem TURČAN Kraj in datum: Nova športna dvorana v Markovcih, dne: 10.01.2009 Pravila: način tekmovanja razloži organizator pred pričetkom tekmovanja, tekmovalci morajo biti stari najmanj 10 let, športno dovoljenje ni potrebno Rangiranje: vsi sodelujoči tekmovalci bodo rangirani glrede na dosežene čase v posameznih kategorijah Urnik: dvorana bo na razpolago od 08: 00 do 14: 30. V tem času bodo organizirana štiri tekmovanja: 1. Tekmovanje s papirnatimi modeli 2. Managersko tekmovanje s papirnatimi modeli (možno je dokupiti dodatne starte) 3. Tekmovanje z modeli kategorije F1N, omejitev razpetine na 150 mm 4. Tekmovanje z modeli kategorije F1N open Tekmovalna taksa: za tekmovanji pod št. 1 in 2 je taksa 5,00 EUR za tekmovanji pod št. 3 in 4 je taksa 5,00 EUR Nagrade: prvi trije tekmovalci v vsaki kategoriji dobijo bokale (flaše) v trajno last Pritožbe: jih organizator ne sprejema Sodniki in žirija: familija Janžekovič & Co. Prijave: prijavite se najkasneje do četrtka 8.1.2009 na naslov: Konrad Janžekovič, Markovci 33, 2281 Markovci ali na fax:02 766 00 81 ali na tel: 031 638 801 ali po elektronski pošti: turcan@teleing.com Po tekmovanju bo malica in degustacija priznanih vin TURČAN Lep pozdrav in dobrodošli na tekmovanju Ptuj, 29.12.2008 MK AVIOTECH Na Konradovo prošnjo sestavil Tomaž ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Jučer smo Bombek, Dlaka i ja otišli u Ptuj na ovo natjecanje i moram reći da sam vrlo ugodno iznenađen organizacijom samog natjecanja, kao i druženjem koje je organizirano nakon natjecanja. Bili smo u prilici degustirati 10-ak vrhunskih vrsta vina koje proizvodi vinarija Konrada Janžekovića. Navedena vina su bila i nagrade najboljima. CRO delegacija je bila vrlo uspješna u svim kategorijama (posebno Bombek koji je pobijedio u 3 kategorije) pa smo malo strepili kako će carinici gledati na popriličnu količinu vina koju smo imali u autu. Papirnjaci: 1. Bombek Manager: 1. Sturmer, 3. Bombek F1N-150: 1. Bombek, 2. Sturmer F1N: 1. Bombek, 2. Kosir, 3. Sturmer Na kraju, evo par slika s proglašenja. (Konrad.jpg) (papir.jpg) (manager.jpg) (F1N-150.jpg) (F1N.jpg) (cro-delegacija.jpg) Attachments ---------------- Konrad.jpg (68KB - 29 downloads) papir.jpg (99KB - 28 downloads) manager.jpg (99KB - 27 downloads) F1N-150.jpg (110KB - 27 downloads) F1N.jpg (102KB - 23 downloads) cro-delegacija.jpg (123KB - 26 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | bravo ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
bighary |
| ||
Veteran Location: prosici/cazin | Ma svaka vam čast!!! | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | čestitke i od mene ... ima kakvih slika sa natjecanja da vidim(o) kakvi su modeli iz manager i papirnjaci kategorija | ||
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Čestitke Zaprešićanima na vrhunskom plasmanu u svim kategorijama. Sviđaju mi se nagrade, ako te već visoko osvojeno mjesto na natjecanju ne može razveseliti, konzumacija ovih nagrada sigurno može. Dečki, živjeli. Danijel Štefičar | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | čestitke Od sad si BOMBEK EL FENOMENO ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |