| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Poziv na Drava-Mura kup 2008 F1H Moderators: Leki Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pozdrav svima, još jedna tekma u kalendaru se bliži, pa molim da si zabilježite termine. Poziv u prilogu Attachments ---------------- F1H-2008 poziv.pdf (90KB - 75 downloads) | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | koji datum? ----- Sky is not the limit | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Bute nam donesli ujutro Varaždinske klipiče da probudimo ekipu? :-) LP,Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Nema klipića, ali bude graha. Ponesite vode, da ne skapavate od žeđi. Može i koji sudac. | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Neslužbeni rezultati 1. Igor Dulikravić 2. Josip Sacher 3. Sara Hrastovec ----- Andy G Kum | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Klipića je bilo, graha malo manje, očito je bio fini, ja ga nisam stigao ni probati Vjetar je puhao između 3,5 do 6 m/s na kratko je prošao i jedan kišni oblak i uz relativno visoku travu uspjeli smo tekmu odvoziti do kraja. Rezultati u prilogu
Attachments ---------------- Rezultati.xls (29KB - 65 downloads) | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | h.kreso - 3/5/2008 21:14 Klipića je bilo, graha malo manje, očito je bio fini, ja ga nisam stigao ni probati Vjetar je puhao između 3,5 do 6 m/s na kratko je prošao i jedan kišni oblak i uz relativno visoku travu uspjeli smo tekmu odvoziti do kraja. Rezultati u prilogu
usudio bih se reči, da je grah bio savršen, pohvala kuharu! Edited by fly 3/5/2008 21:15 | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Stvarno grah je bio savršen i šteta kaj ga nije bilo više.... ----- Andy G Kum | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Čestitke Igoru na pobjedi i na izvrsnom startanju u 5. turnusu gdje smo ostali zeznuli stvar (osim Sare). Klipići i grah bili su fenomenalni, ovu kombinaciju treba zapamtiti. Lp,Diogen. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Da zaboravil sam i ja igoru čestitat, Igore iskrene čestitke Edited by agolubic 3/5/2008 21:32 ----- Andy G Kum | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | Čestitke najboljima ..., hvala na grahu par slika od mene ... (nisam se bas nasliko) | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | nakon dvije održane tekme napravio sam poredak za KH, ali sam uz bonus bodove (25, 19, 14...) pribrojio i bodove na temelju broja natjecatelja. ne razlikuje se bitno od aktualnog načina, ali boduje i natjecatelje iza desetog mjesta. lista je u temi gdje i spada - bodovanje za KH... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Evo i jedan album koji su snimili slovenski modelari: http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?id=48760 | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |