| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
City Cup of Lučenec 2008 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 6 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Naš najuspješniji F1A senior. (P3091958.jpg) Attachments ---------------- P3091958.jpg (34KB - 20 downloads) | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Mozda su htjeli napisati SFRJ mozda je stamparska greska Edited by Tarik 30/4/2008 15:34 ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Rale - 30/4/2008 13:40 Sony, to sam se i ja pitao. Drzava SRG ne postoji. I za takmicare iz Srbije to nije ispravno. Trebalo bi da stoji SRB ( skraceno od Srbija ). Pogotovo je cudno kada to pise i za takmicare iz BIH. Pozdrav, Rale POZDRAV Rale !! imeni je to čudno bilo !! mada me od ovih novokomponovanih europejaca nista nemoze iznenaditi !!Čudo su !! A več sam pričao sa Kilijem ,i kaze da je na semaforu pisalo BiH !! zasto je u rezultatima --srg-- i sta im to znaci i ja se sad pitam !!!Ma slovaci su to,oo !! Edited by sony 30/4/2008 18:08 ----- | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:20 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Evo što Slovaci neznaju da sad ima tu 6 država ,,ali kako niko od ""naših "" ne uze flomaster ,pa ih nauči pameti ?? A biče da su se zabavili ,,oko max-ova i kix- eva ,, pa im bilo svejedno odakle su !!!!! ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Nista ne reci.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Kao sto bi neki rekli "KOBNA GRESKA"... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Igor - 29/4/2008 09:06 Najuspješniji junior JOŠ JEDNOM ČESTITKE ZOVKU (wc08_0405.gif) Attachments ---------------- wc08_0405.gif (35KB - 21 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Črni |
| ||
Location: Čohi | A lahko dobim Link od te strani...rezultati WC. ----- Moj tič pa najbolš leti... | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | pa kako nemaš? http://www.fai.org/aeromodelling/competitions/free_flight/wc08/wcp0... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Slike http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?al... | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 6 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |