| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
motalica Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Trgovina -> Kupujem | Message format |
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | kupujem motalicu za gumenjake | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | pošto počinješ skuljati stvari ja ti mogu za početak ponuditi bušilicu sa kojom su nekada motali sokol i klapa ako te to zadovoljava ona je bespla pozdrav šika | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | šika - 12/2/2008 21:41 pošto počinješ skuljati stvari ja ti mogu za početak ponuditi bušilicu sa kojom su nekada motali sokol i klapa ako te to zadovoljava ona je bespla pozdrav šika Pošto vidim da stvarno želiš pomoći , bolje da mu trčiš po modele, zdravije je. | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | nema više trcanja sve tražimo helikopterom | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | toni - 13/2/2008 12:53 nema više trcanja sve tražimo helikopterom Evo jednog GPS-GSM sistema koji izgleda obečavajuće. Doduše koristi se da provjeriš gdje ti je žena, ali mogao bi se i za modele primjenit http://www.track-your-partner.com/ ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Leki - 13/2/2008 14:24 toni - 13/2/2008 12:53 nema više trcanja sve tražimo helikopterom Evo jednog GPS-GSM sistema koji izgleda obečavajuće. Doduše koristi se da provjeriš gdje ti je žena, ali mogao bi se i za modele primjenit http://www.track-your-partner.com/ Neka, ako Bog da ozenit ces se i ti!! ----- Efteling | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Bog Toni ! Pretpostavljam da ne trebas obicnu busilicu (jer imas od oca) nego motalicu novije generacije. Tako oni koji eventualno imaju za prodaju da znaju ,da se kucis i da treba sto povoljnija ponuda. Navali narode ! Pozdrav Vinko ! | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Eto covik je sve reka aj narode pozurite iman jos samo 3 miseca živili vi meni | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Leki - 13/2/2008 14:24 toni - 13/2/2008 12:53 nema više trcanja sve tražimo helikopterom Evo jednog GPS-GSM sistema koji izgleda obečavajuće. Doduše koristi se da provjeriš gdje ti je žena, ali mogao bi se i za modele primjenit http://www.track-your-partner.com/ Too o Leki !!! to meni treba !!!! -------------------------------------------- rodi me majko propalicu ,, samo da ne motam motalicu Toni !! ima jedna u Mostaru kod kolege i prodaje a reko mi je javit za kolko,, pa eto !! ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | svaka cast kad saznas javi sidan u auto i eto me u svetu zemlju | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | A valjda ti ne trebam napominjati kako su hercegovci gadni trgovci. Kod Soniboja prodaju jaja na grame , a ne na komade. (stisnuo sam štopericu da vidim koliko će trebati Soniboju da mi odgovori na ovo ). Možda zvuči ludo , ali kako stvari stoje jedino Spličani ,jedini u Cro imaju gdje trenirati i to da još biraju Livno ili Mostar. A što se tiče kučenja lijepo si Tuta napisao, sad se i isprsi.Znamo da si ko krtica i da imaš stvari još iz FNRJ. | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | nista kontra hercegovaca | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 15/2/2008 14:47 A valjda ti ne trebam napominjati kako su hercegovci gadni trgovci. Kod Soniboja prodaju jaja na grame , a ne na komade. (stisnuo sam štopericu da vidim koliko će trebati Soniboju da mi odgovori na ovo ). Možda zvuči ludo , ali kako stvari stoje jedino Spličani ,jedini u Cro imaju gdje trenirati i to da još biraju Livno ili Mostar. A što se tiče kučenja lijepo si Tuta napisao, sad se i isprsi.Znamo da si ko krtica i da imaš stvari još iz FNRJ. Iskljuci stopericu !!!!!!!!!!!!!!!!! Treba mi 2 dana do Hanovera !! 1 dan voznje (1800 km) i 1dan lezanja !!ovo si bas pisao kad sam krenuo iz Mo !!! I nemoj mi kontra Splita !! ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | da napomenem kupujem motalicu za gumenjake!!!!! ako popizdin opljackat cu postu i kupit novu! | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |