| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
SREM KUP 2015 Moderators: Leki Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Ista meta, isto odstojanje, ista ekipa ...
Evo danas su mi konačno su mi odgovorili iz FAI-a da će to zvanično izaći i u kalendaru. Pa se vidimo ... | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Preko 70 prijava, od toga 50 jedrilica, gde su skoro polovina juniori. Uz par duplih prijava (Damjan, Kili, Varadi ...) imamo 9 gumenjaka, 9 penjača i 9 zujalica. Vidimo se na Aradcu! | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | U prilogu nezvanični rezultati prvog dana, 50 jedrilica od toga 15 juniora. I pored "napakog" vetra koji je vukao prema putu, gotovo idealan sunčan dan. I tako posle 2 kruga FO, trofeje odnele mlade snage Krasznai (HUN), Rossler (CZE) i Arpodu (ROU). Najbolji juniori takođe tek posle fly-off-a Arpodu (ROU), Ježik (SVK) i Pešić (SRB). Attachments ---------------- SREMKUP 2015 F1A Nezvani��no.pdf (83KB - 446 downloads) | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Nezvanični rezultati drugog dana 32. SREM KUP-a. Savršen dan za letenje sa veličanstvenom završnicom osmorice penjača u fly-off-u. Attachments ---------------- SREMKUP 2015 F1BCQ nezvanicno.pdf (79KB - 457 downloads) | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | martin - 31/5/2015 23:37 Nezvanični rezultati drugog dana 32. SREM KUP-a. Savršen dan za letenje sa veličanstvenom završnicom osmorice penjača u fly-off-u. Da je bilo osam gumenjaka u fo,dali bi bila veličanstvena završnica ? ,,,,,,,sad ispada da smo nas četvero manje veličanstveni ?? Ako ništa ,,,,u pola . ----- | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Penjači su klincima koji izađu na livadu uvek najveća atrakcija, eto mene to drži još od Livna 1984. A kod vas brate bar ovih poslednjih godina na SREM-u se sve zna unapred ... ono jes desi se ponekad da neko pomeša trupove pa bude i iznenađenja ... ali i to sve ređe ... Nego da ja malo pokrenem jednu "anketu": Šta mislite vi svi da li bi bilo zgodno da tekma bude u jednom danu, nevezano za to da li ćemo se spajati sa "Žigićem" ili praviti drugi kombinaciju? | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |