| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
2015 FAI World Championship for hand-launched gliders ... Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3K | Message format |
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | ... is awarded to Croatia. LP Z | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
onajkojijest |
| ||
Veteran Location: Ludbreg | Toooooooo!!! ----- Geci | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | Čestitam ... i nadam se da cu bit u prilici gledat uzivo! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | čestitsm!!! ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Drveni |
| ||
Veteran Location: Sisak, 098-711-540 | čestitam | ||
dominik |
| ||
Veteran | Čestitam! I naravno dolazim pomoći na tekmi koliko budem god mogao. | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pridružujem se čestikama ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Bravo Ludbrežani, čestitam! ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Čestitam! | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Veliko hvala Zoranu koji se stvarno potrudio da u trećem pokušaju dobijemo F3K Svjetsko u Ludbregu. Euforija nas je prošla pa smo krenuli i sa prvim priprema. Ove godine takav će se event održeti u Danskoj pa smo i neke brojke pokupili od njih. Za Dansku je prijavljeno 29 država i cca 100 ljudi, što sa pomoćnicima i suporterima jako brzo dolazi do 150-200 ljudi. U odnusu na Švedsku 2011 to je povećanje od nekih 10% pa i mi za 2015 računamo s tim brojkama Svjesni smo da će biti jako puno posla ali smo sigurni da mi to možemo kvalitetno odraditi. U svemu tome računamo i na veliku pomoć Vas modelara. LP Mimi | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | Pozdrav, ima kakvih novosti i vijesti sto se tice WCh 2015?! ... da i mi forum modelari znamo sta se dogadja!! | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |