| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Prilep World Cup 2011 Moderators: Leki Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | http://www.prilepcup.info/contestants.html Izuzetno lepo takmičenje,prijatni ljudi. Vredi otići! S poštovanjem, Mića Tica ----- Mića Tica | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Bog svima, ukoliko ima netko zainterresiran za Prilep Cup, imamo slobodna dva mjesta. Krecemo u petak ujutro, rano!! Sve daljne informacije mozete dobiti na +385915321422 Lijep pozdrav, Pape i Vinko. | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Ima li rezultata ,jeli neko nesto saznao sta se desava u Prilepu. Zelim svima na livadi ugodno druzenje ja sam imao u planu dodem ali nesto je iskrslo pa nisam nazalost sa vama.Ako se ko sjeti veceras na banketu nek popije po jednu mastiku i za mene pozz ----- only the sky is our limit | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Poslje F/o ---F1A,,,, Roland --Slavko S--Nikolov ,,, FiB---Sokolić ---Tomljanović---Aljoša A,,,,,, Čestitke svima !! ----- | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Bravo za brvake ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Čestitke pobjednicima!!!!!!!!!Barba svaka čast!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Moje čestitke pobjednicima i svaka čast organizatoru na brzini objave rezultata. http://www.prilepcup.info/results.html | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Napokon da se i mi iz Osijeka javimo da smo dobro stigli i da je sve po putu bili ok !!! Prvo da pohvalimo domacine na odlicno organiziranom natjecanu,koje je proslo u prijateljskom ozracju domacina kao i svih ostalih natjecatelja Lijepo vrijeme, veliki broj nagrada i odlicna livada. Što više treba za odlično natjecanje? Vjerovatno veci broj natjecatelja dao bi jos ljepsu sliku o natjecanju. Kako smo mi imali problemema s automobilom moramo se zahvaliti domacinima na velikoj pomoci bez koje vjerovatno ne bi rjesili problem u Nedjelju. Hvala svim prijateljima modelarima koji su zvali . brinuli se kako smo stigli i pomogli na bilo koji nacin. Jos jednon veliko Hvala domacinima !!Nadamo se da se vidimo na godinu u puno vecem broju!!! Lijep pozdrav svima !! Pape i Vinko. Edited by vinko 4/10/2011 21:46 | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | . Edited by vinko 4/10/2011 17:44 | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |