| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
SERBIA INDOOR OPEN Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | ...a ja na poslu... | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Zobec stvarno si nam falio danas! Nisam uspeo spremiti moje osnovce za ove "teškaše", oni bi to nekako i napravili, ali vežbanje DLG-a je bilo stvarno neizvodljivo. Ali su oni zato "pospremili" i mene i Božu! Obratite pažnju na njih, jer ozbiljno mislim da ih najesen dovedem u goste. Attachments ---------------- BGDIndoor.xls (52KB - 381 downloads) | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | F1 150 1. Slobodan Milic 171,5 2. Bosko Lacimic. 161,9 3. Damir Kosir. 148,9 4. Mario Omrcen 130,3 9. Franjo Masnjak 109,3(drugi u juniorskom) Edited by Omi 10/7/2011 14:14 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Završio i F1N 1. Kosir 2. Masnjak 3. Sturmer ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
dominik |
| ||
Veteran | Čestitke pobjednicima,nadam se da će i rezultati biti uskoro objvljeni tako da i mi koji nismo mogli nastupiti na ovogodišnjem natjecanju znamo pripremiti modele za iduću godinu,ili prvo slijedeće natjecanje u istoj dvorani.Lijep pozdrav organizatorima i ostalim natjecateljima. | ||
Dino |
| ||
Member Location: Karlovac | Čestitke svima, a posebno pobjednicima... | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova |
Damir - neprikosnoven!
Bojan - skok dana!
Boško, Damir, Bojan, Franjo
Đorđe - najmlađi sovajač medalje dvodnevnih takmičenja u Beogradu!
Filip: Edited by Bozo 11/7/2011 11:29 | ||
Laca |
| ||
Veteran Location: Beograd | Posle dva dana kuvanja u hali 1 Beogradskog sajma zavrseni su Beograd i Serbia indoor 2011. Nadam se da su takmicari bili zadovoljni a goste iz Hrvatske ocekujemo sledece godine u vecem broju. Evo i rezultata za Beograd i Serbia indoor open 2011 Attachments ---------------- BGDIndoor.xls (68KB - 393 downloads) SRBIndoor.xls (57KB - 389 downloads) | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Free flyer-ovcima čestitke na odličnoj tekmi, Bobanu i Boci na rezultatu, Bobanu na cool trofejima, a Boci i familiji veliko HVALA za sve ostalo. Vidimo se sigurno i slijedeći put. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Da se i ja malo osvrnem na prošli vikend. Vikend je bio toliko zakon da je u drugom planu ostala činjenica da je to bila moja FF comeback tekma poslije 6 godina i drago mi je što je to upravo tu bilo. Em kad čovjek opet osjeti gušt na tekmi ,em je prostor ...jedinstven i neponovljiv. Moj plan je bio i cilj (bilo bi bezobrazno očekivati rezultat nakon tolike pauze) zabit model u plafon. I sa ponosom mogu reć da sam plan prebacio za 100% Sa dva modela sam taknuo plafon a jedan takav start mi se čak i računao u ukupnom poretku drugog dana Što se tiče organizacije sve 5+ ,easy going i casual a opet sve na vrijeme i po PSu. Naravno vikend je našoj ekspediciji obilježio Boca i gospođa koji su bili domaćini iz snova. Privatni smještaj ,vikendica i posebno bazen - neprocjenjivo. Žao mi je samo što nismo bili prisutni kad je pukao akvarij na Adi pa nije imao ko pokupit one silne ribe hehe. Joeš jednom hvala ekipi i stvarno si želim doć iduće godine . Edited by Omi 12/7/2011 01:58 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Nekoliko slika (04583.jpg) (04602.jpg) (04611.jpg) (04614.jpg) (04615.jpg) (04616.jpg) (04626.jpg) (04639.jpg) Attachments ---------------- 04583.jpg (155KB - 340 downloads) 04602.jpg (83KB - 352 downloads) 04611.jpg (123KB - 352 downloads) 04614.jpg (81KB - 347 downloads) 04615.jpg (92KB - 343 downloads) 04616.jpg (113KB - 339 downloads) 04626.jpg (114KB - 337 downloads) 04639.jpg (151KB - 349 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Omi - 11/7/2011 23:28 Moj plan je bio i cilj (bilo bi bezobrazno očekivati rezultat nakon tolike pauze) zabit model u plafon. I sa ponosom mogu reć da sam plan prebacio za 100% Sa dva modela sam taknuo plafon a jedan start mi se čak i računao u ukupnom poretku drugog dana I od mene čestitke svima a naročito Đoletu !! *** ,,,Omi,,,, da nisi i ti sa mojom gumom letio,,,pa tako visoko ??? ----- | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Tvoja guma,zar si sumnjao ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Bemti kapitalizam, što sam propustio! | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Drago mi je da su svi zadovoljni takmicenjem. Vidimo se na nekom sledecem takmicenju u sto vecem broju. ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |