| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Zapresic Indoor Open F1N i F1N-150 Moderators: dlaka Jump to page : < ... 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 8 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Omi - 23/11/2007 22:38 Šta si mislio da je mukte? kaj i ja moram platit | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Omi - 23/11/2007 22:38 kaj i ja moram platit tebi mukte ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ništa,Omi ti češ mi posuditi pa ću spržiti Edited by Igor 23/11/2007 23:12 | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | I ja bi molio jedan primjerak ''DVD video Zaprešićke F1N tekme'' , ako ne može mukte, budem platil, 53 minute lijepo stane u jedan div..... Vidimo se u Dupcu, LP,Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | i ja bi jedan mukte ako može akad dođeš u Osijek idemo na županisko pivo | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | dlaka - 21/11/2007 19:49 Klubovi učesnici dobiti će po jedan primjerak, a ostali zainteresirani mogu ga naručiti po cijeni od 15 kuna. Molimo zaiteresirane da se jave do četvrtka, 29. 11. 2007. Isporuka na slijedećoj tekmi u Dupcu ili po dogovoru. Kao što već jednom rekoh, mukte jedan DVD po klubu učesniku, jedan mukte Omiju (zasluženo), a ostali po 15 kunića za materijalno. Moj trud i trud snimatelja je mukte. jel sad konačno jasno, il da pišem turski ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Diogen - 30/11/2007 11:53 buki - 30/11/2007 10:23 ionako će tamo biti teško napraviti više od 21 ili 22 sec. Zar je dvorana toliko niska/malena? ma nije tako mala niti niska, ali tih 1.5 metara razlike u visini je jako puno. | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Leki - 30/11/2007 12:52 ko i u Nedjelju opet si drugi Ja drugi ali na kraju godine PRVI | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Kad god poželiš vidjeti pehar za najmodelara slobodno navrati na kavicu ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Prijatelju, pozivam te na dodjelu sportaša godine 14.12.2007. | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Hvala na pozivu a cuj najmodelar je ipak nagrada dodjeljena od prijatelja modelara, a sportaša dobivaš od saveza. Ja sam ionako sportaš za q. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Vidim , vidim, baviš se opet nekim urotama i izmišljaš neke naj modelare, ja poštujem samo službene institucije...I kakva ti je to F1N kategorija za jaslice ili vrtić ekipu?? možda za predškolu? A između ostalog ja spremam urotu za 2008! Edited by buki 30/11/2007 14:48 | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Izdajico, pa ne moraš na sav glas razglasit svima.. Bilo bi bolje da si mi na uho šapnul. A ja mislil da smo mi svi Tim BTW. Želi se Bojanu ak ti nekaj ne valja. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Mala napomena za one koji budu eventualno tražili virtalne domete naših vrlih aeromodelara - postovi su premješteni pod "Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama" http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=295... ----- Dubravko | ||
Jump to page : < ... 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 8 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |