| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
najveća nada hrvatskog sporta Arijan Moderators: Dubravko Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3J | Message format |
Džonline |
| ||
Veteran Location: Fort Huachuca | http://www.sbiportal.hr/slavonski-brod/119/vijest/5037.html | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Džonline - 28/12/2010 09:39 http://www.sbiportal.hr/slavonski-brod/119/vijest/5037.html[/QUOTE] Cestitam! Bez obzira na konacni ishod, moj stav je u skladu izreke: "nominiran kao izabran" http://slobodnadalmacija.hr/Ostalo/tabid/87/articleType/ArticleView/articleId/125269/Default.aspx Edited by zzechner 29/12/2010 07:37 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Prije svega velike čestitke Arijanu. Bravo. Najviše boli naslov HOO ili ti olimpijki odbor. Pa po 100-ti put kako sad modelari u sportu i to nominacija od strane našeg saveza, a isti taj savez nam godinama tvrdi da nismo priznati sport??? Ovo je pitanje za naše predtavnike u komisijama, odborima, skupštini. Iako znam da nije na njima već na savezu, al eto.... ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Leki, Moja teorija je da je bit problema i kod nas i kod vas u sledećem: ovo nije sport u kome ima puno para, pa valjda zato i nije "priznat". Evo na primer, naš Slavko Savić je sad dobio godišnju nagradu naše opštine kao najbolji junior. Očekivano, dečko je drugi u konačnom poretku Svetskog Kupa. E vidiš, ali su zato lokalni odbojkaši i njihov kapiten ubedljivo najbolji sportista i najbolji klub, zato što su se plasirali u Super Ligu - tu gde se vrte veliki novci. | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | martin - 30/12/2010 10:21 Leki, Moja teorija je da je bit problema i kod nas i kod vas u sledećem: ovo nije sport u kome ima puno para, pa valjda zato i nije "priznat". Evo na primer, naš Slavko Savić je sad dobio godišnju nagradu naše opštine kao najbolji junior. Očekivano, dečko je drugi u konačnom poretku Svetskog Kupa. E vidiš, ali su zato lokalni odbojkaši i njihov kapiten ubedljivo najbolji sportista i najbolji klub, zato što su se plasirali u Super Ligu - tu gde se vrte veliki novci. To je jos i dobro kako se radi kod nas,,,na izboru sportiste godine BiH u organizaciji nezav.novina i BHRT mogli su da se kandidiraju samo sportisti iz olimpijskih sportova (malo je reci da je to diskriminacija) ,pa se neki sportski ribolovac nasao u prvih 10 ,a recimo Tarik (2.mj na evropskom) nije mogao ni da se kandidira iako imamo clana u olimpijskom odboru (Alen Halak),,,sto kazes Martine nema velike love od modelarstva pa nema ni nas. Sto se tice izbora sportiste godine davno kad je moj stari bio prvak Evrope u F1C klasi (a sa Mate Parlovom dobio rang vrhunskog sportiste SFRJ) nije se mogao umijesati medju prvih 5 u Bosanskoj Krajini jer je ispred njega upao fudbaler koji je u zadnjem kolu 1.lige BiH spasio ekipu ispadanja u nizi rang Mnogi mi preporucuju da zakacim loptu za model,,,mozda se negdje i nadjemo na listi,jer je ocigledno da prvo idu sportovi sa loptom pa onda svi ostali,zato je kod nas modelarstvo u 6 stepen sporta. | ||
Džonline |
| ||
Veteran Location: Fort Huachuca | Nakon ovog mog posta očekivao sam da će se netko od upućenijih javiti i objasniti stvar. Na službenim stranicama HOO i HZS-a nema niti slova o nominciji! Zna li što MK o tome? Trebaju li se ovom nominacijom ponositi svi modelari ili samo nominaran modelar i njegova obitelj? | ||
huco |
| ||
Veteran | Najuspješniji 2010 po HOO www.hoo.hr/2393-v-najuspjesniji-2010.aspx MK sto to znaci ? | ||
Džonline |
| ||
Veteran Location: Fort Huachuca | MK izgleda da više ne znači ništa a ja sam mislio da znači Modelarska Komisija. | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |