| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F3K Varazdin... Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3K | Message format |
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Mimi - 4/11/2007 18:35 Ostao sam zapanjen koliko nam se, a posbno meni, "pigaju" cijevi. Vidio sam to već i prije, ali ovo je ekstremno: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/show-album.asp?albumid=... Onda vjerojatno nisi vidio ovo: (f-imgp2534.jpg) (abdrehfaktor052.jpg) Attachments ---------------- f-imgp2534.jpg (187KB - 43 downloads) abdrehfaktor052.jpg (33KB - 44 downloads) | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | Mislim da je dovoljno kad kazem, da je meni to bila jedna najljepsih tekmi u posljednje vrijeme... Organizacija besprijekorna, vrijeme savršeno i skvadra vrlo prijateljski nastrojena. Zao mi je jedino 2. turnusa, u kojem sam zbog srusenog aviona na krov hangara prokockao mjesto na postolju i vec po tko zna koji puta osvojio najkiselije 4. mjesto Polako mi je dosta zajeb.. sa pikiranjima modela i danas sam dogovorio testiranje odnosno servis elektronike kod strucnjaka Jos jednom iskrene cestitke pobjednicima a pogotovo "malom" Ni@i.... Edited by belovic 5/11/2007 23:39 ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
NiX@ |
| ||
Veteran Location: Ludbreg | Evo da se malo i ja nadovezem u komentiranju tekme; 1. Vrijeme skoro pa savršeno, bez vijetra ali i bez sunca. Varaždin je uvijek bio zanimljiv (za gledat) ako je puhao vjetar jer su bile borbe sa turbolencijama iza hangara i tornja. Ove godine druga priča, bez vjetra pa time i bez turbolencijama i svim ostalim što vjetar donosi. Termike je bilo skoro pa uvijek ali to je prije bila "termičica" nego termika. Nije bilo pretjeranih penjanja u njoj, a svaki kirivi zavoj koji nije bio 100% savršen u skladu sa "zakonom jedrenja u termici" nije bio baš od koristi nego naprotiv. 2. Organizacija je bila super. Bez žurbe, u ležernoj i prijateljskoj atmosferi odrađena tekma, bez ikakvih incidenata i ostalih komplikancija. p.s. Hvala na čestitkama i vidimo se sljedece sezone čestitke ostalima.. p.s. 2; kakve se pile spremaju za sljedecu sezonu?? Edited by NiX@ 6/11/2007 22:46 | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Čudan rasplet kupa... Čestitam na osvojenom Kupu Hrvatske Nikola | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | buki - 9/11/2007 10:24 Čudan rasplet kupa... Čestitam na osvojenom Kupu Hrvatske Nikola iskrene čestitke i od mene ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Nikola_ck |
| ||
Member Location: Cakovec | buki - 9/11/2007 10:24 Čudan rasplet kupa... Čestitam na osvojenom Kupu Hrvatske Nikola pridruzujem se cestitkama, dobro si ih nakantal | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |