| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
FF repka juniori Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
h.kreso |
| |||||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ja sam dao ostavku, ali se po tom pitanju još ništa nije rješavalo. Ali sam tu da pomognem maksimalno ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | |||||
Leki |
| |||||
Elite Veteran Location: Zaprešić | h.kreso - 12/3/2010 22:14 Ja sam dao ostavku, ali se po tom pitanju još ništa nije rješavalo. Ali sam tu da pomognem maksimalno sad kad to znamo HITNO treba novi izbornik... Bojan kaj se čeka. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | |||||
h.kreso |
| |||||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Evo izračun za Maju: Bu Bn Pn Bp M Ukupno 54 boda. Maja ima na raspolaganju 4 modela, i kao roditelj spreman sam sufinancirati dio troškova Uzeo sam u obzir samo juniorski poredak. Zašto? Nakon konzultacija sa Lekijem, nitko se ne sječa da postoji negdje u pravilnicima izračun za Juniorsku repku. Uzeo sam jednostavno formulu za seniore, te juniorski poredak kao što se uzima za Izbor sportaša. Ako ima netko drugi prijedlog neka ga iznese ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | |||||
Istrijan |
| |||||
Veteran Location: Pula | Eto izračun za Mattea Bn Pn Bp Bu Siscia Cup 9 5 7 11 MVK 17 8 3 12 MDF 4 2 19 21 DP 4 4 10 10 Posavina Cup 2 2 19 19 ----- 73 Uzeo sam u obzir svih 5 tekmi gdje se mali tekmao, nadam se da nisam griješio! Matteo ima tri modela(možda sklepam i četvrti). Sve u mojim mogućnostima(skromnim) spreman sam jedan dio sufinancirati! Pozdrav, Korado!! | |||||
Istrijan |
| |||||
Veteran Location: Pula | Malo sam krivo ispisao(sorry), uglavnom zbroj bodova je 73 a sve ostalo stoji!! | |||||
fly |
| |||||
Elite Veteran Location: Koprivnica | i ja se kandidiram,, stavim izračun kad izračunam do kraja..nemrem nigdi nač rezultate s nekih tekmi pa dok to nađem stavim. inače trenutno imam 2 kratka mehanička modela spremna i intenzivno se radi na trečem modelu, dugačkom elektroncu. ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | |||||
Istrijan |
| |||||
Veteran Location: Pula | Vrijeme curi a ne znamo na čemu smo?! Ajde Luka zbrajaj bodove!! | |||||
Dražen |
| |||||
Expert Location: Jarun / ZG | fly - 19/3/2010 00:59 i ja se kandidiram,, stavim izračun kad izračunam do kraja..nemrem nigdi nač rezultate s nekih tekmi pa dok to nađem stavim. pa još da napišeš koje su tekme u pitanju, neko biti mogo i poslat te reze... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | |||||
fly |
| |||||
Elite Veteran Location: Koprivnica | siscija samo, čini mi se da je stari našel ostale ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | |||||
fly |
| |||||
Elite Veteran Location: Koprivnica | ||||||
to je ja mislim to Natjecatelj | Natjecanje | Broj učesnika | Plasman | Bodovi | ||
Luka Krušec | Siscia | 9 | 6 | 8 | ||
D. Fištrović | 4 | 4 | 10 | |||
Đ. Žigić | 5 | 4 | 11 | |||
DP | 4 | 3 | 15 | |||
Kup Sl. i Bar. | 4 | 4 | 10 | |||
12 | 12 | 0 | ||||
12 | 12 | 0 | 0 | |||
|
| Ukupno | 54 | |||
Davor_kc |
| |||||
Member Location: Koprivnica | fly - 19/3/2010 00:59 i ja se kandidiram,, stavim izračun kad izračunam do kraja..nemrem nigdi nač rezultate s nekih tekmi pa dok to nađem stavim. inače trenutno imam 2 kratka mehanička modela spremna i intenzivno se radi na trečem modelu, dugačkom elektroncu. ispravak netočnog navoda. Luka će imati 4 modela na raspolaganju, a možda i 5. dva elektronca i dva mehaničara. uz to postoji mogućnost i nekih sredstava, te osiguranog prijevoznog sredstva za natjecatelje. | |||||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |