| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Domaci flaperF1A Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
bighary |
| ||
Veteran Location: prosici/cazin | Ovo izgleda više nego dobro. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | banjac - 2/5/2009 11:03 Domaci flaper - NEMA NIŠTA SLICNO do sada na ovome svijetu - TOTALNA NOVOST/INOVACIJA- sjetite se kada je išao post o "hoblanju" kalupa na CNC makini - napisano je POČETAK REVOLUCIJE - malo strpljenja - kao što rece Omi - prvi upotrebljivi komad i doci ce slicica - zadnji razgovori ukazuju da ce sve biti u LETNOM stanju na svjetskom Pozdrav iz Hanovera! Uza svo postovanje prema tajni,ja sam malo razmisljao pa mi pada napamet sta bi moglo biti! (ipak nije vojna tajna )Pa bi znatizeljnima da malo natuknem ! Taj Pocetak Revolucije trebao se dogoditi davne,,88 kada sm radio u Aircraft factory Soko Mostar ,pa su me sa montaze fine mehanike prebacili na posao izrade pregradnih panela za "Dornier " a oni se radili od "saca " (kojeg je bilo u izobilju )staklenog platna (kojeg je takodje bilo u izobilju zajedno sa ostalim kompozitnim "stofovima ") " 2 komada- Autoklava za pecenje u vakumu, najveci masinski park u evropi !!!!!!! itd ,itd I sad ,, taman kad smo nas nekoliko poceli razmisljat o krilima (uglavnom za F1C),, i kako da obradimo gornjaku, (saca )????,,pa to pocmemo ,,onako na veliko proizvodit ( a u "sokolu "smo imali maltene dozvolu - "po zelji ") ----dogodio se "narod " i sve ode u PM zajedno sa revolucijom A sta da se kaze osim novim "revolucionarima " sretno i svaka cast !! Edited by sony 3/5/2009 19:16 ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ili vi neradite ništa ili ima problema ?? Pa ima li šta novo na ovu temu ??? A možda očete ,kad iznesete to na svjetskom ,da se uhvati ,,,,kolona znatiželjnih zapitkivača "" ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | ..ma zapelo na granici.Rusi uredno poslali. Posto je nova tipa, ne znaju kako da ocarine. : ----- Efteling | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Bobo - 25/6/2009 10:28 ..ma zapelo na granici.Rusi uredno poslali. Posto je nova tipa, ne znaju kako da ocarine. : ma zapelo na materijalu, zajebali Švabe nesposobne. 2 mjeseca već čekam R&G.... a za WCH će i plavo-bijeli blizanci biti više nego li dovoljni ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | E ,ee ,jbg ,, dok vi čekate švabe meni odavno stiglo i skoro gotovo,, pa evo malo na kapaljku ko i vi nama !! (IMG_5119.JPG) (IMG_5120.JPG) (IMG_5122.JPG) (IMG_5123.JPG) Attachments ---------------- IMG_5119.JPG (18KB - 15 downloads) IMG_5120.JPG (16KB - 11 downloads) IMG_5122.JPG (15KB - 10 downloads) IMG_5123.JPG (20KB - 12 downloads) ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | A da !! Još da Vam kažem da smo mi išli malo naprijed i da je ovo "fleksibilni flaper " Tj ,,,da se profil mjenja po cijeloj dubini ,( nije iz 2 djela ) Kako ???? eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,, Edited by sony 26/6/2009 10:56 ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Dobar ti profil ,dok ga drizs medju prstima! ----- Efteling | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Bobo - 26/6/2009 11:13 Dobar ti profil ,dok ga drizs medju prstima! A šta mu fali ,,,, ??? Adidas !!! Nije M_K !! Zar mora biti ?? Bitno da je fleksibilan ,,,a ne ko ovi,,, iz 2 djela !! Edited by sony 26/6/2009 11:20 ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Soni počeo i ti "pčelariti",hoće li biti "meda" do kraja godine ? | ||
Denis |
| ||
Regular Location: Varaždin | Leki - 25/6/2009 20:57 ma zapelo na materijalu, zajebali Švabe nesposobne. 2 mjeseca već čekam R&G.... a za WCH će i plavo-bijeli blizanci biti više nego li dovoljni i ja imam problema sa R&G-om, prošlih godina nikad, sad nekaj seru... zato tražim alternativu....mislim da sam na dobrom putu....videl bum sljedeći tjedan | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | budeš javil iskustva, tko je novi dobavljač? ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Denis |
| ||
Regular Location: Varaždin | upit sam im poslal zadnji radni dan, pa odgovor o poštarini i načinu uplate čekam od sutra... pa budem znal dal bude opče kaj is toga, jako se nadam jer Švabi više ne šljive pol posto kak su nekad nadam se da su Česi bolji | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |