| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
CRO CUP 2011 Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 7 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | sunčeno, vjetar 3-5m/S | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | E šjor Bojan ,sam brži od Vas | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Jeziga, ima kod mene dosta prozora pa ne stignem Mozda da probam sad svoj post nekako ubaciti prije tvog, vidis da je našima bolje išlo dok ti nisi postao tako brz ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Daj napravi pauzu i stavi reze ----- Efteling | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Stavio bih ja kad bi se netko javio s livade s bilo kakvim informacijama ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Drazen sms: Ajoj, ja sam isao na registraciju, mislio sam da je dlaka javio. Poredak - holzleitner 300 i koglot 222 u fo - , grega falio 3 sek u 6.Rundi. Odvozili 7 rundi ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Bravo Rudi ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Oton Sabo |
| ||
Member | Možda nekad, neka Komisija za zrakoplovno modelarstvo uoćiti potrebu da, osim semafora na ledini, postoji potreba izvješćivanja o stanju rezultata na tekmi. Sposobnost informiranja trebao bi biti kriterij kod kandidature za Svjetski kup. Za sada dobro bi bilo zamoliti da bar telefonom informacija dođe do administratora. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Nakon drugog turnusa puni su slokar i markusic u f1b i truppe u f1c ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Oton Sabo - 3/7/2011 12:59 Sposobnost informiranja trebao bi biti kriterij kod kandidature za Svjetski kup. . Slazem se da je dobro imati informaciju što prije. Ipak, danas ni svjetska i evropska prvenstva nisu na toj razini pa je nerealno očekivati tako nešto od svjetskih kupova. Uvijek ima pozitivnih primjera, a u nekima sam i sam sudjelovao ali danas kad organizator jedva skupi potrebne ljude za osnovnu organizaciju, objava rezultata u realnom vremenu je ipak nešto sporednija obaveza.----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Upravo zove Soniboj i javlja da je Markusic jedini pun u F1B. Sve cestitke Borisu za veliki rezultat i pobjedu na CRO Kupu! ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Penjaci: trupe, patosz, mazalica ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Čestitke pobjednicima,osobito Borisu,sve u svemu bia je to jedan lipi vikend,ekipa fala na lipoj zabavi,pozdrav do JANJETINA CUP!!!!!!!!! | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Čestitam svim pobjednicima ,a posebno Borisu na pobjedi i punom rezultatu !!! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Bravo Boris, čestitam! ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 7 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |