| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Moderators: dlaka Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 7 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | Koja je slika koju si stavio? Edited by Igor 13/11/2007 20:15 | ||
| |||
Bojan![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Ona koju Omi nije mogao staviti ![]() Pogađaš? ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | ![]() | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | Još kad bi me netko naučio kako napraviti album ![]() | ||
| |||
zlulic![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb, Hr | Bojan - 13/11/2007 19:56 ... sad smo i to riješili pa će svi oni koji na http://www.aeromodelarstvo.net budu tražili slike vidjeti link na slike bez obzira nalazile se one na portalu ili forumu. Ispada da sam zakuhao stvar, ali sad bi moralo i tuljanim funkcionirati. ![]() Hvala svima onima koji su priznali da su i oni malo tražili slike, bilo mi je barem malo lakše. ![]() Ipak kako ja uvijek imam malo za drobiti - stvar bi postala najboljom u svemiru kad bi slike na forumu imale potpise odnosno komentare kao one na portalu, a kad bi na portalu bio slide show. ![]() | ||
| |||
Bojan![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Lula, stvar je i ovako najbolja u svemiru ![]() ![]() ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
| |||
danijel![]() |
| ||
Member | Jedno pitanjce. Kolika vremena ostvaruju F1N-150 modeli. Evo u Brodu smo poceli rezuckati pa se mozda pojavimo krajem godine na nekoj tekmi ako je bude bilo. Imamo trenutno veliki problem s modelarskim prostorijama tako da nam nije bas svijetla buducnost. Pozdrav svima! | ||
| |||
Bojan![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Bolji rezultati su 20-27 sek u dvorani od 8m visine (govorim o domaćim natjecanjima). Ove godine smo imali 3 natjecanja pa pogledaj rezultate http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF1.asp?NatID=259&Kategorija... http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF1.asp?NatID=169&Kategorija... http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF1.asp?NatID=152&Kategorija... ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
| |||
šika![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Osijek-Briješće | evo da se i ja javim nakon par dana i sređenih dojmova sa tekme u Zaprešiču,moje mišljenje je da smo napokon dobili kategoriju za široke narodne mase mogu se natjecati od 2 godine pa dok možeš hodati zanimljiva tekma za sve možeš dovesti djecu i konkurentni mogu biti od prvog dana kada krenu u natjecateljske vode,a nadasve vrlo jeftino u odnosu kada počinješ u free fly-u ili joticama,malo o samoj organizaciji stvarno je bilo na razini i vrlo dobro (jedino bilo je martinje bez VINA) imam jedino malu primjedbu na same natjecatelje,a i za glavnog suca ,koju ču prvo iznjeti na komisiji pa čemo onda za šire mase Šika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| |||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | šika - 14/11/2007 11:52 imam jedino malu primjedbu na same natjecatelje,a i za glavnog suca ,koju ču prvo iznjeti na komisiji pa čemo onda za šire mase Šika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šika, molim Te da sve primjedbe napišeš ovdje, mislim da je baš forum pravo mjesto za to. A nakon toga, na MK se mogu puno lakše i brže donijeti eventulane izmjene i / ili dopune pravilnika i načina natjecanja. Isto tako, molim i sve ostale, da daju svoje prijedloge, naravno, ako ih imaju. Za sjednicu MK ima več sada dosta posla, pa bi i za druge teme, kao i za ovu, bilo dobro da se što bolje pripremi. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Pripremili smo DVD video Zaprešićke F1N tekme u trajanju cca 30 minuta. Klubovi učesnici dobiti će po jedan primjerak, a ostali zainteresirani mogu ga naručiti po cijeni od 15 kuna. Molimo zaiteresirane da se jave do četvrtka, 29. 11. 2007. Isporuka na slijedećoj tekmi u Dupcu ili po dogovoru. (omot web.jpg) Attachments ---------------- ![]() ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Video je gotov i traje 53 minute. (zio dvd print web.jpg) Attachments ---------------- ![]() ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
buki![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Ja se bilježim za jedan primjerak. | ||
| |||
Bojan![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | I meni jedan ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
| |||
Omi![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | kaj i ja moram platit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
| |||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 7 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |