| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Zapresic Indoor Open F1N i F1N-150 Moderators: dlaka Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 7 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Koja je slika koju si stavio? Edited by Igor 13/11/2007 20:15 | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ona koju Omi nije mogao staviti Pogađaš? ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | A da.Autor je na početku.Slike imaju "dušu". Sve pohvale.Omi,majstor si! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Još kad bi me netko naučio kako napraviti album | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Bojan - 13/11/2007 19:56 ... sad smo i to riješili pa će svi oni koji na http://www.aeromodelarstvo.net budu tražili slike vidjeti link na slike bez obzira nalazile se one na portalu ili forumu. Ispada da sam zakuhao stvar, ali sad bi moralo i tuljanim funkcionirati. Hvala svima onima koji su priznali da su i oni malo tražili slike, bilo mi je barem malo lakše. Ipak kako ja uvijek imam malo za drobiti - stvar bi postala najboljom u svemiru kad bi slike na forumu imale potpise odnosno komentare kao one na portalu, a kad bi na portalu bio slide show. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Lula, stvar je i ovako najbolja u svemiru , potpisi na forumu ovise o autoru, a ovo dalje ... možda ... jednog dana... kad dobijem otkaz u PRIOR-u ... a možda i prije. Imaš kakvu muzičku želju da ubacimo da svira uz slide show ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
danijel |
| ||
Member | Jedno pitanjce. Kolika vremena ostvaruju F1N-150 modeli. Evo u Brodu smo poceli rezuckati pa se mozda pojavimo krajem godine na nekoj tekmi ako je bude bilo. Imamo trenutno veliki problem s modelarskim prostorijama tako da nam nije bas svijetla buducnost. Pozdrav svima! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Bolji rezultati su 20-27 sek u dvorani od 8m visine (govorim o domaćim natjecanjima). Ove godine smo imali 3 natjecanja pa pogledaj rezultate http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF1.asp?NatID=259&Kategorija... http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF1.asp?NatID=169&Kategorija... http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF1.asp?NatID=152&Kategorija... ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | evo da se i ja javim nakon par dana i sređenih dojmova sa tekme u Zaprešiču,moje mišljenje je da smo napokon dobili kategoriju za široke narodne mase mogu se natjecati od 2 godine pa dok možeš hodati zanimljiva tekma za sve možeš dovesti djecu i konkurentni mogu biti od prvog dana kada krenu u natjecateljske vode,a nadasve vrlo jeftino u odnosu kada počinješ u free fly-u ili joticama,malo o samoj organizaciji stvarno je bilo na razini i vrlo dobro (jedino bilo je martinje bez VINA) imam jedino malu primjedbu na same natjecatelje,a i za glavnog suca ,koju ču prvo iznjeti na komisiji pa čemo onda za šire mase Šika | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | šika - 14/11/2007 11:52 imam jedino malu primjedbu na same natjecatelje,a i za glavnog suca ,koju ču prvo iznjeti na komisiji pa čemo onda za šire mase Šika Šika, molim Te da sve primjedbe napišeš ovdje, mislim da je baš forum pravo mjesto za to. A nakon toga, na MK se mogu puno lakše i brže donijeti eventulane izmjene i / ili dopune pravilnika i načina natjecanja. Isto tako, molim i sve ostale, da daju svoje prijedloge, naravno, ako ih imaju. Za sjednicu MK ima več sada dosta posla, pa bi i za druge teme, kao i za ovu, bilo dobro da se što bolje pripremi. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Pripremili smo DVD video Zaprešićke F1N tekme u trajanju cca 30 minuta. Klubovi učesnici dobiti će po jedan primjerak, a ostali zainteresirani mogu ga naručiti po cijeni od 15 kuna. Molimo zaiteresirane da se jave do četvrtka, 29. 11. 2007. Isporuka na slijedećoj tekmi u Dupcu ili po dogovoru. (omot web.jpg) Attachments ---------------- omot web.jpg (122KB - 16 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Video je gotov i traje 53 minute. (zio dvd print web.jpg) Attachments ---------------- zio dvd print web.jpg (77KB - 16 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Ja se bilježim za jedan primjerak. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | I meni jedan ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | kaj i ja moram platit ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 7 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |