| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
World Championships Francuska Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 6 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | I jedna zajednička. Priča se da ekipa tek dolazi... (povratak_sampiona.jpg) (ekipa.jpg) (sampanjac.jpg) Attachments ---------------- povratak_sampiona.jpg (182KB - 340 downloads) ekipa.jpg (186KB - 343 downloads) sampanjac.jpg (168KB - 381 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Čestitke još jednom! BRAVO! | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | jos slika ... | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | ... | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Još jednom čestitke Lekiju i bravo za organizatore dočeka. Pozdrav svima od tri generacije Lulića | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | kome nije dosta slika, evo sve od popodne --> http://goo.gl/8WvRHz | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Leki, meni se ovaj model mnogo sviđa. Imas li plan? ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | boca55 - 13/8/2013 08:56 Leki, meni se ovaj model mnogo sviđa. Imas li plan?
Mislim da se za to moraš obratiti Marinu ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Omi - 13/8/2013 12:20 boca55 - 13/8/2013 08:56 Leki, meni se ovaj model mnogo sviđa. Imas li plan?
Mislim da se za to moraš obratiti Marinu Vazi, treba da vidim sta mi tereba od materijala za izradu modela. Kolko jaja, maslaca i td.... ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | boca55 - 13/8/2013 13:24 Omi - 13/8/2013 12:20 boca55 - 13/8/2013 08:56 Leki, meni se ovaj model mnogo sviđa. Imas li plan?
Mislim da se za to moraš obratiti Marinu Vazi, treba da vidim sta mi tereba od materijala za izradu modela. Kolko jaja, maslaca i td.... I ja sam dobio recept za "otvaranje ML,a " bez ključa !! I nakon sat vremena "lopovskog posla " i varanja brave uspjelo je ,,,,jedva ! *** ( "" Značka " ,,je ipak značka ! ) ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | ... | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | toni - 13/8/2013 22:20 ... | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | toni - 13/8/2013 22:20 ... (u9rb (Kopiraj).jpg) Attachments ---------------- u9rb (Kopiraj).jpg (154KB - 373 downloads) | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Čestitka ministra Jovanovića. (cestitka_modelari.jpg) Attachments ---------------- cestitka_modelari.jpg (137KB - 362 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 6 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |