| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mem. D. Fištrovića + DP F1A,B,C Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 6 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Čestitke Butkovuću, konačno Orao. Nadam se da će kolegama s posla sada radno vrijeme biti podnošljivije. Bravo majstore! Još malo žutila. Šuška se da Buki planira otvoriti Fan Club (na zahtjev mnogobrojnih obožavatelja), a u pripremi je i web stranica po uzoru na šampiona: http://www.ivankolic.com/ ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | buki - 19/11/2007 08:01 Al sam se natekmao ove godine... Kao da si znao da bi ti mogla biti zadnja za neko vrijeme (mislim s obzirom da ti uskoro stiže novi model oko kojeg ćeš imati dosta posla prije nego što budeš mogao izaći na teren ) ----- Dubravko | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Dubravko - 19/11/2007 13:34 buki - 19/11/2007 08:01 Al sam se natekmao ove godine... Kao da si znao da bi ti mogla biti zadnja za neko vrijeme (mislim s obzirom da ti uskoro stiže novi model oko kojeg ćeš imati dosta posla prije nego što budeš mogao izaći na teren ) Hehe stranice ipak nebude....Al sam šampion (šampinjon) A novi model se počeo naveliko razgibavati Iduće godine dajem priliku ipak nekome drugome | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | da, web je u pripremi, al o tome nećemo sada... htjeli smo iznenadi6ti fanove, sad si sve pokvario... do tada za sve vas: (je_to_to.jpg) Attachments ---------------- je_to_to.jpg (123KB - 14 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | MKZ (mkz1.jpg) (mkz2.jpg) Attachments ---------------- mkz1.jpg (66KB - 14 downloads) mkz2.jpg (63KB - 14 downloads) ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Šmrc... Nitko nezna muke moje ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Omi - 20/11/2007 00:27 Šmrc... Nitko nezna muke moje Omi samo da znaš, falio si na tekmi... šteta najveća kaj nisi bio da slikaš.... | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | A mene ko šljivi 38C,nos curi,oči suze za Pravutinom | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Igor - 20/11/2007 08:45 A mene ko šljivi 38C,nos curi,oči suze za Pravutinom Ma falio si i ti Igore | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | |||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Fakat je bio neopisiv doživljaj tekmati se po snijegu. Moje cipele se još nisu osušile koliko je bilo vode u njima Najgore je bilo stati na 5 minuta. Nisam mislio da će biti toliko makseva po takvom vremenu. Trebalo bi to još koji put ponoviti | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | h.kreso - 20/11/2007 13:34 Fakat je bio neopisiv doživljaj tekmati se po snijegu. Moje cipele se još nisu osušile koliko je bilo vode u njima Najgore je bilo stati na 5 minuta. Nisam mislio da će biti toliko makseva po takvom vremenu. Trebalo bi to još koji put ponoviti Stojan Kranjc je skoro svako druge godine pod snijegom. U "dobre dane" znalo je biti -18°C i pola metra snijega. Znači u drugom mjesecu imaš priliku. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Ljudi jel ima ko slika pa da se složi u albume? | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Evo, nešto sam stavio na brzinu, kasnije ću to prekontrolirati. Slikao je N. Horvat | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Hvala Krešiju na pomoći, jednostavno nisam stigao. ----- nenad | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 6 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |