| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... > Now viewing page 6 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Omi![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | Bobo - 5/5/2011 22:18 Leki - 5/5/2011 21:43 Niskozemac Bobo, kolega Anton ti prošo u FO ...lako je meni za Antona,ali ovo mi ne ide u glavu ; 6 MORGAN Vin AUS 210 180 180 179 180 180 180 1289 ![]() A da sudac takvom upiše max i da ti onda kasnije popušiš medalju na svjetskom od istog toga? Ja kad štopam štoperica je okrenuta tako da Team manager vidi štopericu a ja ne. Kad stisnem stop šta piše na njoj tako pišem na karton. Pa sve da piše 179.99 Naravno to je samo moje mišljenje ,dopuštam da sam u krivu ![]() Edited by Omi 5/5/2011 22:38 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
| |||
Bobo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Arnhem-Nederland | Omi - 5/5/2011 22:36 Bobo - 5/5/2011 22:18 Leki - 5/5/2011 21:43 Niskozemac Bobo, kolega Anton ti prošo u FO ...lako je meni za Antona,ali ovo mi ne ide u glavu ; 6 MORGAN Vin AUS 210 180 180 179 180 180 180 1289 ![]() A da sudac takvom upiše max i da ti onda kasnije popušiš medalju na svjetskom od istog toga? Ja kad štopam štoperica je okrenuta tako da Team manager vidi štopericu a ja ne. Kad stisnem stop šta piše na njoj tako pišem na karton. Pa sve da piše 179.99 Naravno to je samo moje mišljenje ,dopuštam da sam u krivu ![]() jesi 100% ----- Efteling | ||
| |||
Omi![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | Znači ja ti ne sudim kad se sretnemo na tekmi ![]() ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
| |||
Leki![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Bobo - 5/5/2011 22:39 Omi - 5/5/2011 22:36 jesi 100% Bobo - 5/5/2011 22:18 A da sudac takvom upiše max i da ti onda kasnije popušiš medalju na svjetskom od istog toga? Ja kad štopam štoperica je okrenuta tako da Team manager vidi štopericu a ja ne. Kad stisnem stop šta piše na njoj tako pišem na karton. Pa sve da piše 179.99 Naravno to je samo moje mišljenje ,dopuštam da sam u krivu Leki - 5/5/2011 21:43 Niskozemac Bobo, kolega Anton ti prošo u FO ...lako je meni za Antona,ali ovo mi ne ide u glavu ; 6 MORGAN Vin AUS 210 180 180 179 180 180 180 1289 ![]() ![]() ma ja ne bi imal srca ... hebalo bi me to previše ... zato radije ne štopam, pa se tekmam ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
| |||
Omi![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | Roland odletio 5 minuta ! ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
| |||
Leki![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Omi - 5/5/2011 22:42 Znači ja ti ne sudim kad se sretnemo na tekmi ![]() zakaj ne, pa to bi ti bila ozljeda na radu GARANT ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
| |||
Bobo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Arnhem-Nederland | Omi - 5/5/2011 22:42 Znači ja ti ne sudim kad se sretnemo na tekmi ![]() ..znas ti mene ![]() ----- Efteling | ||
| |||
Leki![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Omi - 5/5/2011 22:42 Roland odletio 5 minuta ! nego kaj, jednostavno CAR ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
| |||
Bobo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Arnhem-Nederland | Leki - 5/5/2011 22:43 Omi - 5/5/2011 22:42 Znači ja ti ne sudim kad se sretnemo na tekmi ![]() zakaj ne, pa to bi ti bila ozljeda na radu GARANT ..nisam ja karanovic ----- Efteling | ||
| |||
Tica![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: SFRJ | DAj ljudi,nije tako bilo,nemoj te tako.Ne bi Karanović digao ruku na suca ----- Mića Tica | ||
| |||
Omi![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | E sad se sjetio pa da priupitam. Koliko je flapera bilo u Fly Offu? buahahaha ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
| |||
Bobo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Arnhem-Nederland | Tica - 5/5/2011 22:52 DAj ljudi,nije tako bilo,nemoj te tako.Ne bi Karanović digao ruku na suca ja,dobro si on ga je nogom razvalio ![]() ----- Efteling | ||
| |||
Leki![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Omi - 5/5/2011 22:59 E sad se sjetio pa da priupitam. Koliko je flapera bilo u Fly Offu? buahahaha Koliko je meni poznato svega 4-5 flapera u svijetu uopće i leti.
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
| |||
Omi![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | Reko pred više od dvije sa da u bugarskoj neće flaper bit prvak, I nije bio ![]() ALi sam za cugu platit uvijek ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
| |||
Leki![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Omi - 5/5/2011 23:11 Reko pred više od dvije sa da u bugarskoj neće flaper bit prvak, I nije bio ![]() Rekao si ti da flaper nikad nebu svjetski prvak i bio je...
envej izašli 1 FO rezultati ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
| |||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... > Now viewing page 6 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |