| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
27. Srem kup - raspis Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 6 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Za "drugi krug" prijavio se, trenutno, 21 ucesnik: F1B 10 - 2 juniora, F1C 11 F1Q 1 Ucesnici dolaze iz CRO, BIH, HUN, SLO i SRB 27.SREM KUP - DEO 2, za F1B, F1C i F1Q - nedelja, 27.Juna 2010!! ( dan posle Zigica) Više na (i pregled prijavljenih): www.aknovapazova.com Edited by Bozo 16/6/2010 19:24 | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | A sve dok me Soni ne preduhitri, najnovija vest: Za "drugi krug" prijavilo se, trenutno, 24 ucesnika: F1B 13 - 2 juniora, F1C 11 F1Q 1 Ucesnici dolaze iz CRO, BIH, HUN, SLO i SRB 27.SREM KUP - DEO 2, za F1B, F1C i F1Q - nedelja, 27.Juna 2010!! ( dan posle Zigica) Više na (i pregled prijavljenih): www.aknovapazova.com | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Eto pa najnovija vijest ,,,,24 i još jedna u F1c ,,za Srem cup = 25 !! Božo - je na potezu !! ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | I na moju radost još jedan u F1B ,,,= 26 Božo,, ili je opet sajam ,,ili spavate ?? ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | A sve dok me Božo ne preduhitri, najnovija vest: Za "drugi krug" prijavilo se, trenutno, 27 ucesnika: F1B 15 - 2 juniora, F1C 12 F1Q 1 Ucesnici dolaze iz CRO, BIH, HUN, SLO , SRB ,TR 27.SREM KUP - DEO 2, za F1B, F1C i F1Q - nedelja, 27.Juna 2010!! ( dan posle Zigica) http://www.aknovapazova.com/Srem%20cup/CompetitionList.aspx A za mem. Žigić --prijavljeni na : http://faif1abc.com/index.php?content=competitions Edited by sony 18/6/2010 21:52 ----- | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | E, Soni druže, nema spavanja, "jurcam" unaokolo (exYU), našto sločno kao ti po (ex)EU (ovo kako su grci navalili)! samo malo manje "opasan auto". Juče u Čačku, danas u Kraljevu, u planu ponedeljak Subotica ,u utorak Skopje ... Možda se i sretnemo negde!!? Na Livadi!? ...ipak je modelarstvo sporedna stvar (najvažnija)! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Bozo - 19/6/2010 16:53 E, Soni druže, nema spavanja, "jurcam" unaokolo (exYU), našto sločno kao ti po (ex)EU (ovo kako su grci navalili)! samo malo manje "opasan auto". Juče u Čačku, danas u Kraljevu, u planu ponedeljak Subotica ,u utorak Skopje ... Možda se i sretnemo negde!!? Na Livadi!? ...ipak je modelarstvo sporedna stvar (najvažnija)! Eee na livadi,,akobogda 26-27... moram jednom Toniju nešto pokazat,,,, vezano za raketni program !! A znam bit i pored ledine ,,vozikam se po onoj cesti NS- ZR,,,simpatična cesta ! ps. Jeli istina i stari običaj ,,,kome rodjendan na dan tekme ,,dobije od lokalnog književnika "knjigu" za čitat ?? Edited by sony 19/6/2010 20:02 ----- | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Naravno! S tim da moraš "čitati naglas" da i drugi čuju! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | ma radi se o tome ,,,hm ,,hm ,,, da je i Tonijevoj i mojoj rodjendan 26,og ! Oče,l njega pustit na tekmu ,,neznam a moja od knjiga čita samo "kuhar " pa bi ja rado umjesto nje pročitao ,,,naglas ovu rodjendansku ! A vrijeme se drastično popravlja !! http://www.yr.no/place/Serbia/Other/Zrenjanin/long.html ----- | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | A u vezi sa "njima dvema", preporučuju se "tajni spisi ..ko(ho)ličara". Kako god, "glasno čitanje" nije moguće izostaviti!! | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Stanje na terenu: Ulaz na teren: Startna linija: Pogled sa starta dalje po dubini:
Pogled sa starta ka selu:
Edited by Bozo 24/6/2010 17:48 | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Gde si Sini - spavaš (vozeći)!!? Za "drugi krug" prijavilo se, trenutno, 28 ucesnika: F1B 15 - 2 juniora, F1C 13 F1Q 1 Ucesnici dolaze iz CRO, BIH, HUN, SLO , SRB ,TR 27.SREM KUP - DEO 2, za F1B, F1C i F1Q - nedelja, 27.Juna 2010!! ( dan posle Zigica) http://www.aknovapazova.com/Srem%20cup/CompetitionList.aspx A za mem. Žigić --prijavljeni na : http://faif1abc.com/index.php?content=competitions | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | A nespavam ,,,još ! a skoro ,, !! na Bajakovu !Pozz ,,vidimo se ,, Debeli lad !! Oćete rezultate ,,,,, ? Edited by sony 26/6/2010 17:31 ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Pogledajte semafor ,,pogledajte semafor ,pogledajte semafor,,,a naročito Toni !! (DSC00016.JPG) (DSC00026.JPG) Attachments ---------------- DSC00016.JPG (61KB - 270 downloads) DSC00026.JPG (34KB - 263 downloads) ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Prijatelju iskrene čestitke!! Eto napustili smo teren da ti damo prostora,mi smo dogovor ispoštovali. Edited by toni 26/6/2010 21:38 | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 6 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |