| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Memorijal Izet Kurtalic 2008 Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Tarik - 17/8/2008 22:42 Tica - 17/8/2008 18:26 E vala niko ti ih nebi ni dao ,ma ni dva horizontalca od istog elmin-KERKO - 15/8/2008 11:23 Ma ne bi ja dao Tarika svog jarana za dvije PANKOVE jedrilice... Mozda samo D box ove a ostalo se moze n........ Jeli ovo --n........ ,,,znaci "napravit ??? Pa vi u Visokom niste nista napravili ima 15 g !!! Dobro jednom Kapetanovic u Mostaru rece ""Sto sam pravio ,,pravio !!!Samo kupovina !! Tako ,,,Sto vi u Visokom od ovih novih ABC napravite ,,, ja cu pojest i to bez salate !!!! ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Eto ti znas jesmol napravili,,,dodji u klub i vidjeces nove momke koji vrijedno rade smirglaju,turpijaju,rezu.....i prave F1A za iducu sezonu i to sve pod vodstvom jednog covjeka..... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | sony - 18/8/2008 09:40 Tarik - 17/8/2008 22:42 Tica - 17/8/2008 18:26 E vala niko ti ih nebi ni dao ,ma ni dva horizontalca od istog elmin-KERKO - 15/8/2008 11:23 Ma ne bi ja dao Tarika svog jarana za dvije PANKOVE jedrilice... Mozda samo D box ove a ostalo se moze n........ Jeli ovo --n........ ,,,znaci "napravit ??? Pa vi u Visokom niste nista napravili ima 15 g !!! Dobro jednom Kapetanovic u Mostaru rece ""Sto sam pravio ,,pravio !!!Samo kupovina !! Tako ,,,Sto vi u Visokom od ovih novih ABC napravite ,,, ja cu pojest i to bez salate !!!! To da ne pravimo to nije tacno , a i da nepravimo sta bi bilo , nebi nis bilo,, .......... da pravimo i da smo ostali u proslom vijeku sta bi bilo od onih poslijeratnih rezultata , nebi bilo prve zlatne medalje za BiH itd itd ,, . a ta "kupovina" nebi letjela da nije starih modela i teknika..,, nije to samo kupiti............. nemoj sony majketi me nasmijavatiii .... ajd vidimo se ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Jest......eto ti pravi i onda se takmici............sa lavovima....... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Bilo bi dobro da se napravi takmicenje samo sa starim modelima ili pravljenim po prijeratnom tehnikom i nacinom.Nadjemo se svi pa da vidi omladina kako se nekad letjelo. | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | roby - 18/8/2008 19:50 Bilo bi dobro da se napravi takmicenje samo sa starim modelima ili pravljenim po prijeratnom tehnikom i nacinom.Nadjemo se svi pa da vidi omladina kako se nekad letjelo. Dobra ideja ,,, al vidi danasnje omladine .. mislit ce da si lud ,,, makar u visokom je tako . Ti njemu dadnes balzu , a on te gleda i kaze ,, a bil mi dao svoj jedan od karbona nebi ja to radio , mrsko mi ....................itd.... presmjesno ,, ----- | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Zato danas malo njih zna osnove aerodinamike i zasto model leti.Kupi se novi model,a predznanje nikakvo.Ja sam sa 11 g.morao sjediti i uciti aerodinamiku malih brzina (i danas to isto citam,jer uvijek ima nesto za nauciti) i procitati koju knjigu o tome da bi shvatio neke stvari.Imas ljudi kao kod mene koji kupe model spremljen za fly-of,pa se hvataju za glavu zato sto mu neznaju smanjiti krugove na sajli i planiranju,pa tako lete i u termici.To ti je aero turizam,danas mladi misle da nemoraju nista da znaju o ovome,samo neka on leti.Treba ih natjerati da nesto i sami naprave ili nema tekme.Kad budu sjedili 5-6 mjeseci i prolili znoja,znace da cijene i ono sto su kupili,a kamoli ono sto su napravili svojim rukama.Kod nas prije onaj ko nije napravio svoja 2 modela od sept. do aprila mogao se uhvatiti za usi tu sezonu i presjediti kod kuce.Danas mladi bjeze i od rada sa balzom itd.,samo neka je naduvati se i napiti. Zato se desi 1 u milion slucajeva da neko ko nema blage veze bude bolji na tekmi od nekog ko sjedi preko zime i sprema se,onda se zapitas ko je ovdje lud,a ko zbunjen,ali mislim da iskustvo dosta znaci. | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | roby - 19/8/2008 09:25 Zato danas malo njih zna osnove aerodinamike i zasto model leti.Kupi se novi model,a predznanje nikakvo.Ja sam sa 11 g.morao sjediti i uciti aerodinamiku malih brzina (i danas to isto citam,jer uvijek ima nesto za nauciti) i procitati koju knjigu o tome da bi shvatio neke stvari.Imas ljudi kao kod mene koji kupe model spremljen za fly-of,pa se hvataju za glavu zato sto mu neznaju smanjiti krugove na sajli i planiranju,pa tako lete i u termici.To ti je aero turizam,danas mladi misle da nemoraju nista da znaju o ovome,samo neka on leti.Treba ih natjerati da nesto i sami naprave ili nema tekme.Kad budu sjedili 5-6 mjeseci i prolili znoja,znace da cijene i ono sto su kupili,a kamoli ono sto su napravili svojim rukama.Kod nas prije onaj ko nije napravio svoja 2 modela od sept. do aprila mogao se uhvatiti za usi tu sezonu i presjediti kod kuce.Danas mladi bjeze i od rada sa balzom itd.,samo neka je naduvati se i napiti. Zato se desi 1 u milion slucajeva da neko ko nema blage veze bude bolji na tekmi od nekog ko sjedi preko zime i sprema se,onda se zapitas ko je ovdje lud,a ko zbunjen,ali mislim da iskustvo dosta znaci. Tacno tako,, ,, upravu si ,, i slazem se.. ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Jest jest moj Roberte takva ti je situacija danas....hoce gotovinu ali nema toga vise......... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Primam prijave za 27 Memorijal IK ....... datum takmicenja je 12.22.1299g Dobrodosli ----- | ||
andjelko.z |
| ||
Member Location: Nederland | E Tarik,treba praviti modele po novom receptu,ja pravim sam,samo kupim kuku knips i cijev | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | andjelko.z - 19/8/2008 22:19 E Tarik,treba praviti modele po novom receptu,ja pravim sam,samo kupim kuku knips i cijev Pa da ,,isti je princip samo malo treba prakse i to je to... ali moras za to imati i volje a i vremena... sto bi se reklo :: " sve se moze kad se hoce" ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Tarik - 19/8/2008 22:28 andjelko.z - 19/8/2008 22:19 E Tarik,treba praviti modele po novom receptu,ja pravim sam,samo kupim kuku knips i cijev Pa da ,,isti je princip samo malo treba prakse i to je to... ali moras za to imati i volje a i vremena... sto bi se reklo :: " sve se moze kad se hoce" Eto tako je Andjelko !!!To se traži !! --A da je isti princip,baš i nije !! Naravno mi svi znamo da Tarik nema ni vremena a ni volje !! A zašto bi je i imao ?? Kad sam rekao da vi u Visokom niste ništa napravili (osim rezultata ,,,-svaka čast )u zadnjih 15g ,mislio sam na ove ,hajmo reć "karbonce " !! Eto ti Tarik ,a i dosta drugih , šta ste napravili od sličnog modela ,,daj bogati poslikaj ,,malo detaljnije ,pa stavi te slike da se svi uvjere !! A ja da budem lažov !!! ----- | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | sony - 20/8/2008 00:34 Tarik - 19/8/2008 22:28 andjelko.z - 19/8/2008 22:19 E Tarik,treba praviti modele po novom receptu,ja pravim sam,samo kupim kuku knips i cijev Pa da ,,isti je princip samo malo treba prakse i to je to... ali moras za to imati i volje a i vremena... sto bi se reklo :: " sve se moze kad se hoce" Eto tako je Andjelko !!!To se traži !! --A da je isti princip,baš i nije !! Naravno mi svi znamo da Tarik nema ni vremena a ni volje !! A zašto bi je i imao ?? Kad sam rekao da vi u Visokom niste ništa napravili (osim rezultata ,,,-svaka čast )u zadnjih 15g ,mislio sam na ove ,hajmo reć "karbonce " !! Eto ti Tarik ,a i dosta drugih , šta ste napravili od sličnog modela ,,daj bogati poslikaj ,,malo detaljnije ,pa stavi te slike da se svi uvjere !! A ja da budem lažov !!! e ja neznam sta ti mislis "mislio sam na ove karbonce" ko ce znati sta si ti sve mislio.... pozz "Naravno mi svi znamo da Tarik nema ni vremena a ni volje " kako svi znaju da nemam vremena ni volje... .????? e sony ne budimo smijesni ... ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Tarik - 18/8/2008 23:08 Dobra ideja ,,, al vidi danasnje omladine .. mislit ce da si lud ,,, makar u visokom je tako . Ti njemu dadnes balzu , a on te gleda i kaze ,, a bil mi dao svoj jedan od karbona nebi ja to radio , mrsko mi ....................itd.... presmjesno ,, ej ,, ove !! ove ,nepravi se blesav !! I aj da završimo!! Stavi samo koju sliku ,bilo čega od karbona ,što ste napravili u Visokom u 15 g ,,pa taman i elisu od penjača !! Koliko si sam slika stavio kupljenih modela od rus-ukr. mafije pa valjda ima i 1-2 slike nečega što ste i uradili ? !! Prema tome ,još stoji !! Što ste napravili ,pojedem !! a za aperativ 2 loze i politra goriva za penjača ! ----- | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |