| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mostar kup 2008 Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Od uspjeha ništa !! Žao mi je ,i valjda popodnevna ekipa sa Gordanom nešto nadje , !! Vratio se kući mokar ko "" iz vode "" !! A usput natjerao u vodu par klinaca koji su pokupili moj model i uništili ga, ! Bilo im je ,,,ajmo roni !!! Poznao ih po autu i zatekao na istom mjestu gdje su bacili trup u vodu ,a okolo ostaci krila !!Kažu ,,nismo mi znali i igrali se malo, da vidimo kako leti !! A eto obečali izronit i vratit,, bar trup ako išta valja ????? ----- | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | BRAVO DRUGARI, NAjsvezija vest,Kilijev model je pre desetak minuta u rukama Indijane Dzonsa i ekipe.e ko je koji nije nibitno.Sto bi na kraju filma Valter brani Sarajevo rekao nemački oficir:"sad znam ko je Valter"...tako i ja tvrdiim: SVI SU ONI INDIJANE DZONSI.Bravo.Verovatno ko nikada nije bio tamo i nezna kako je.Kroz iglene uši se provlače. Hvala drugari. Edited by Tica 6/8/2008 20:30 ----- Mića Tica | ||
Breza |
| ||
Regular Location: Sisak | A što je sa Vinkovim modelom????? | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Pozdrav opet,evo ga i Kili i sad pod mojim imenom Vam se javlja: " nemogu da iskazem koliko sam zahvalan modelarima,drugarima iz zrakoplovnog kluba Mostar na čelu sa Sonjom,Hribarom,Zelom,i svima onima koje nisam spomenuo i ne poznajem a bili su uključeni u akciju direktno trazenja mog modela kao i ekipu na čelu sa Vinkom i Tonijem.Zao mi je sto u ovom momentu nije nadjen Vinkov model ,ali se nadam da mi on će biti nadjen. Ovo je dokaz da medj nama modelarima nema i neće biti granica" P.S. Nadam se da će jedno janje biti dovoljno da se ekipa okrepi. Radoje Blagojević - Kili Nadam se da će mo ovo više puta proslaviti u Bugarskoj. Mića Pozdrav od Radoja,Miće,Bojane Jovanović,Tata Drage,Toze,Branka,Lakija,................ Edited by Tica 6/8/2008 20:41 ----- Mića Tica | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Nazalost, za sad anije nadjen.Nadam se naijiskrenije da će i on biti uhićen. ----- Mića Tica | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Tica,de molim te da neko od vas dodje u Bos.Petrovac ili nagovori "Kilija" ,da mi usput ponese krila od LAKIJA,jer mi je to jedina sansa da se takmicim....hajde bit ce "polovka" ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Joj Darijo izvini molim te,znam da si ljut na mene ali mislio sam da ce uspjeti na moj nacin ali izgleda da nije tako....samo da sam te poslusao,jos sam imao i vremena slobodnog da radim ali eto sto je tu je,,,imas od mene pice u Petrovcu..... mislim kao "sok ili pivu "a ne na pice .... Edited by elmin-KERKO 6/8/2008 22:09 ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Breza - 6/8/2008 20:30 A što je sa Vinkovim modelom????? Bit če i njegov nađen !! I takođe je tražen danas do 14 sati i to baš na predjelu gdje bilo signala i to tačno gdje nam je Vinko rekao da je naj jači !! Malo je ljudi nezgodno pogotovu taj dio , jer je šikara tu tako gusta da sam se danas pitao kako i poskok tu preživi !!Od sutra ujutro ja sam "aut" a vjerovatno če ekipa dati još truda sutra ili prekosutra !! Pa nek se akcija zove "" oba su pala "" !! --- A jbg ,,,moj trup još roni !!! Edited by sony 6/8/2008 22:27 ----- | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | elmin-KERKO - 6/8/2008 22:08 Joj Darijo izvini molim te,znam da si ljut na mene ali mislio sam da ce uspjeti na moj nacin ali izgleda da nije tako....samo da sam te poslusao,jos sam imao i vremena slobodnog da radim ali eto sto je tu je,,,imas od mene pice u Petrovcu..... mislim kao "sok ili pivu "a ne na pice .... daj emni pice joj ovo je bas skrenulo sa teme!!!!!! Edited by Tarik 6/8/2008 22:40 ----- | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Ma iskopa'e Bili i tvoj trup ----- Mića Tica | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Tarik - 6/8/2008 22:39 elmin-KERKO - 6/8/2008 22:08 Joj Darijo izvini molim te,znam da si ljut na mene ali mislio sam da ce uspjeti na moj nacin ali izgleda da nije tako....samo da sam te poslusao,jos sam imao i vremena slobodnog da radim ali eto sto je tu je,,,imas od mene pice u Petrovcu..... mislim kao "sok ili pivu "a ne na pice .... daj emni pice joj ovo je bas skrenulo sa teme!!!!!! emni? Ako je Emina u pitanju onda je sve unutar teme ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Svaka cast ekipi tragaca,toliko truda su ulozili i isplatilo se svima. V | ||
flash005 |
| ||
Member Location: Mostar | Evo ljudi sav sam izgreban i umoran od današnje potrage za modelom... nigdje nemogu da pronađem kabal da stavim i par slika...da vidite u kakvu džunglu je model sletio... Nakon što smo uhvatili signal bez antene "to znači da je model otprilike u krugu 15 metara od nas" trebalo nam je puni pola sata da ga pronađemo... pa sami zaključite kakav je teren bio:D Nadamo se da će mo imati sreće i sa Vinkovim modelm al nesreća je više neprimamo nikakav signal od njegovog bipera.... Edited by flash005 6/8/2008 23:21 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | flash005 - 6/8/2008 23:20 Ima ,,ima signala ,,,samo je Gordan koristio skroz malu antenu ,, i teba doć na pravo mjesto !! malo bliže !! Ja sam oko podne imao signal i bio je solidan !! ___________Nadamo se da će mo imati sreće i sa Vinkovim modelm al nesreća je više neprimamo nikakav signal od njegovog bipera.... Edited by sony 6/8/2008 23:29 ----- | ||
flash005 |
| ||
Member Location: Mostar | Može bit Sony jer mi smo koristili samo malu antenu jer nam je čak i bio dobar signal. Sad sutra treba otić na mjesto gdje je vinko imo najbolji signal....i pokušat sa malom atenom...ako dobijemo bilo kakav signal...Naćemo ga | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |