| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
City Cup of Lučenec 2008 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Čestitke svima koji su bili na tekmi a pogotovo Bombeku i Vinku. A največe pohvala stvarno zaslužuje Ivan ----- Andy G Kum | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Imal gdje kompletnih rezultata//// ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:18 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Najuspješniji junior (P3091910 (2).jpg) Attachments ---------------- P3091910 (2).jpg (45KB - 15 downloads) | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Najmladji junior -9.godina (P3091944 (7).jpg) Attachments ---------------- P3091944 (7).jpg (84KB - 15 downloads) | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Naš najuspješniji senior (P3101985.jpg) Attachments ---------------- P3101985.jpg (43KB - 20 downloads) | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Mislim da je Bombek uspješniji jer je prvi dan odletio više u fly-off-u. | ||
Bombek |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | A fala dario ali tvoje 5 mjesto je bolje od mojeg 7 mjesta, a koliko smo odletjeli u fly- off o tome nečemo ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Cestitke i od mene !!!!!!!!! Edited by Tarik 29/4/2008 19:50 ----- | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:19 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ili ovdje u pdf-u poslao hubert... Attachments ---------------- lucenec&novohrad_08.pdf (33KB - 57 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Moze li netko meni objasniti,,zesto u rezultatima sa Lucineca ,pored imena 2 natjecatelja iz BIH (Crnalic i Bjelajac ) stoji SRG ,,, kao pored imena cjenjenih kolega iz Srbije ?? ss Sad ,, gdje je greska ?? kod njih ,,ili kod njih ??? ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | sony - 30/4/2008 13:08 Moze li netko meni objasniti,,zesto u rezultatima sa Lucineca ,pored imena 2 natjecatelja iz BIH (Crnalic i Bjelajac ) stoji SRG ,,, kao pored imena cjenjenih kolega iz Srbije ?? ss Sad ,, gdje je greska ?? kod njih ,,ili kod njih ??? ILI kod mene ?? ----- | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:19 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | kako sam dobio, tako sam vam poslo, nemojte mene gledat... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |