| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mura Cup-W.C.F1ABC Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Črni |
| ||
Location: Čohi | Da v nedeljo je bilo kar čudno vreme vidim. ----- Moj tič pa najbolš leti... | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Svaka cast pobjednicima | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | PRIDRUZUJEM SE CESTITKAMA ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 17/3/2008 19:53 Pa baš po riječima onih koji su bili u nedelju tekma je bila užas zbog lošeg vremena. Nije bila baš užas.Ali je bila teška. Nalik mem.Kmocha prošle godine u F1B,C, ili pretprošle u F1A, ili pretpretprošle u obadvije kategorije.... | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Pa baš neznam da su prošle godine na mem Kmoha išli modeli u Korenicu, a kako čujem da su gumenjaci prelijetali moravske toplice i padali iza | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | darijo - 17/3/2008 21:52 Ili nalik na Krka cup F1C prošle godine.Ako je nalik Kmohu zašto se nije kao na kmohu onda odvozilo svih sedam startova Edited by darijo 17/3/2008 21:57 | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | PA nisu sve tekme kao memorijal I Kurtalic haha | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Da znaš da i nisu. | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 17/3/2008 21:52 Pa baš neznam da su prošle godine na mem Kmoha išli modeli u Korenicu, a kako čujem da su gumenjaci prelijetali moravske toplice i padali iza To su bili prekooceanski (long range) gumenjaci.... | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 17/3/2008 21:55 darijo - 17/3/2008 21:52 tova. Ili nalik na Krka cup F1C prošle godine.Ako je nalik Kmohu zašto se nije kao na kmohu onda odvozilo svih sedam startova Nemoj mi sad o Krki (prvih 7 startova)Za fly off ne kazem, bio je stvarno uzas. Problem Mura cupa je stvarno malo manji teren, ali obicno je u to vreme manje vjetra. Mozda bi bilo jos bolje pomjerit tekmu u Februar. D. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ja ,,ja ,,evo javljaju svabe 1 penjac pronadjen u Hanoveru a gumenjak kod Kassela !! --- Nisu sve tekme ko Soko cup E jbg nije problem u vjetru vec u ledini,,, mala je brate,plus ona suma na sredini,, !! Organizacija 4+,,, ledina 2- ,, ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Sony,hocel bit tekme 12.4 ?? Hocel nas vrijeme posluzit,sta mislis??? POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Pozdrav prijatelji, pozdravljam sve učesnike i nadam se da će uskoro doći i dan kada ću slobodno ,bez vize moći doći i ja. Svako takmičenje mi je drago iopšte je poznato da livade predstavljaju problem.Uvek mije žao kada se neko takmičenje odloži a kada su ta takmičenja kod nas a moji dragi prijatelji potegnudalek put,osećam i grižu savesti. Zato,ko voli nek izvoli i bez ljutnje.Fakat je da nisu sve livade kao Livno i Mostar ,ali se sećam prilika kada se i tamo čekalo,takmičenja skraćivala,...............Razlika je u tome što se tada sporije živelo,nismo to tako tragično shvatali. Bitno je da se družimo. A ti Sonjo,pazi na to praćkanje po Hanoveru | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sonjo pazi kako prečkaš, guma glavu čuva | ||
banjac |
| ||
Veteran | Nakon dva dana "hlađenja" osobni osvrt na tekmu i malo na temu kako bi trebalo pristupiti FF: 1) vinko - čestitam i kapa dolje 2) da, bio je dosta vjetra drugi dan i dosta ludih turbulencija, ali uvjeti su bili za sve isti (i vjetar i premali teren) i uvjeti nisu bili van FAI limita - tu dolazimo do onoga da svatko od nas tada odlučuje "tekmat ili ne" - to nema nikakve veze sa organizatorom ili vremenom ili mjestom - dečki su se stvarno potrudili i ponudili i napravili sve za ocjenu odličan - ako imaju namjeru isto raditi sljedeće godine nije zgorega vidjeti mogućnost terena iza Moravskih Toplica u smjeru Lendave (veći je puno veći) 3) hrabri su vozili i odvozi super unutar ne lakih uvjeta 4) na takvim tekmama ako si sam ili nemaš bicikl, motorić onda si frula 5) nešto malo opreme (dugih štapova) za skidanje modela - moraš imati 6) usmjerena antena - moraš imati ono "hlađenje" na početku je ustvari frustracija na još jednu komponentu koju opet nisam imao - sreća (to mi je bilo u glavi u nedjelju) ili to je išlo ovako i ustvari konačni zaključak je: prvi start pod determom sletiš u šumu i model visi sa drva gdje mu je antena paralelno sa zemljom - nemaš 6) i potrošiš 30 minuta da ga lociraš - OK evo ga, ali nemaš pri ruci 5) i trči nazad da uhvatiš drugi start - ali nemaš 4) i potrošiš dosta vremena da dođeš nazad i imaš još 10 minuta i živci rade i na složenom modelu koji te čeka nisi baš provjerio sve i kod motanja gume ti nešto izleti van (jer "sreće" nemaš) i pukne ti stalak za namatanje po pola i sve bi tada pobacao i ostavio se toga za sva vremena i sve ti je i svi su ti krivi za to (vjetar, teren itd) - kada se čovjek malo ohladi shvatiš da ti nitko nije kriv i da je vjetar bio takav kakav je bio i da je teren takav kakav je, a da ti sam još nisi 100% spreman za izazove i da moraš još malo poraditi na 4) 5) i 6) da bi smanjio rizik i da više nebi prozivao sreću jer shvatiš da nisi još spreman, opremljen, treniran za sve što možeš očekivati u FF idemo dalje (Slovačka sljedeća) Banjac | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |