| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Pokal Gorice 2007 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Buki, ali na kraju, ovako pred svima SVAKA TI ČAST. To je model star ihihi godina i grama i uspio si napraviti prave rezultate. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Damjan - 13/12/2007 19:19 šika - 13/12/2007 09:09 dečki nema ljutnje valjda se znamo šaliti modelari smo Mi jesmo modelari, ali vojvoda vojislav nije........ Inače, nema ljutnje, normalno.... Gdje si Šešo , prijatelju stari. Edited by darijo 13/12/2007 20:18 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Damjan - 13/12/2007 19:19 Mi jesmo modelari, ali vojvoda vojislav nije........ Inače, nema ljutnje, normalno.... više o vojvodi i modelarstvu na: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=208... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Daj Dražen pretjerao si! Sad mi pade na pamet, pa Čiča i ti ste imenjaci ! Edited by darijo 13/12/2007 20:48 | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Darijo,nisam znao da si snimao "Ko to tamo peva" ?! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ja sam ovaj desni , mlađi, a lijevi je Damjan ( on je ujedno pobrao i svu lovu od snimanja ) | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | hari - 13/12/2007 21:10 Darijo,nisam znao da si snimao "Ko to tamo peva" ?! Pa Darijeva je ona čuvena: " I ja bi, tata...." | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | I Tata bi sine i tata bi. Ovo je snimka sa odlaska u Odesu: http://www.youtube.com/watch?v=_Ot5_ZoTvLI Edited by darijo 13/12/2007 21:17 | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | To vas dvojica kad krenete na "Srem kup" pjevate tokom vožnje autoputem "Bratstva i jedinstva","Zaaa Beograd,za Beograd .." ,a vozač vozi s povezom na očima. Edited by hari 13/12/2007 21:21 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Nije tebe provozao jedan moj klupski kolega i to odvezanih očiju. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | kako reče mali Mujo :: ja bi volio de umrem ko moj tata :: u snu,,,, a ne ko njegovi putnici,,, vrišteči !!!! ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Evo ti ova romantična "penjač u sunset-u " ako harmonikaše odlučiš izmjeniti,jes da nije tvoj al` nije ni bitno!! (penjac UA 2006.jpg) Attachments ---------------- penjac UA 2006.jpg (47KB - 10 downloads) | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | pa ima darijo i bolju sliku... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | pardon,. portret... (tehnika_prezivljavanja_010.jpg) Attachments ---------------- tehnika_prezivljavanja_010.jpg (21KB - 10 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Pa da me u glavu mrdaju da podvaljujem Keninog penjača i Keninu kutiju za sliku. Ipak su na onoj slici , meni dragi, Damjanovi i moji počeci. Samo što je Damjan nastavio sa pjevanjem ( sa moju dugmetaru sa puno basovi), sedamdesetih godina otišao u Sloveniju dobio državljanstvo, promjenio biznis i dobro ga ide. Danas kupuje modele od nekog bravara Babenka. A ja mijenjam države i državljanstva , kao presvlake na krilima, ali ide ,nežalim se !!!!! Edited by darijo 13/12/2007 21:54 | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |