| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
CRO CUP 2011 Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ma on se bavi svim i svačim, a najbolje mu ide magija | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | oktobar98 - 21/6/2011 22:17 Mi dolazimo sigurno kao i prosle godine ali kao sto sam vec rekao stizemo u subotu ujutro a ne u petak navece nadam se da je to ok i da ste ovim obavjesteni pozz iz Bosne Nemoj te kao prošle godine, molim te. Ove dođite bar deset minuta prije prvog turnusa Edited by darijo 21/6/2011 23:49 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | darijo - 21/6/2011 23:46 Nemoj te kao prošle godine, molim te. Ove dođite bar deset minuta prije prvog turnusa nema problema, neka ljudi dođu kad mogu... samo do ponedjeljka trebam dobiti brojeve njihovih sportskih dozvola... svi koji se prijave u subotu ujutro biti će ionako na istom startnom mjestu... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 21/6/2011 23:44 Ma on se bavi svim i svačim, a najbolje mu ide magija A može li taj tvoj Coperfild ovo ,,,,,da mu model nestane,,,,,, u oblacima ???? ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Mislim da nemoze , jer mu u trup nestane 45-50 gr gume. Govorio sam mu da pravi deblje trupove ,cijevi kao ti, ali neće da sluša , pravi se pametan | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | sony - 22/6/2011 02:05 darijo - 21/6/2011 23:44 Ma on se bavi svim i svačim, a najbolje mu ide magija A može li taj tvoj Coperfild ovo ,,,,,da mu model nestane,,,,,, u oblacima ???? Jednom sam od Papeta cuo pitanje (u stvari - konstataciju) za takve slucajeve kao sto si ti: "Bacas te modele kao da ih vise neces trebati!?" @Darijo - biljezim se! Ti nisi kralj, ti si - car... (deblji trupovi) Edited by zzechner 22/6/2011 07:38 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 22/6/2011 02:47 Mislim da nemoze , jer mu u trup nestane 45-50 gr gume. Govorio sam mu da pravi deblje trupove ,cijevi kao ti, ali neće da sluša , pravi se pametan Još si ti najbolji mađioničar od sviju nas ,,,,, Baciš jednog penjača ,,,,a kad sleti ,,,,,,ima djelova za 3 komada ! To čak ni Hudini nije u stanju !! (Hudini.JPG) Attachments ---------------- Hudini.JPG (101KB - 290 downloads) ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | darijo - 22/6/2011 02:47 DRAMA,DRAMAAAAAAAAAAA!!!!!!!Mislim da nemoze , jer mu u trup nestane 45-50 gr gume. Govorio sam mu da pravi deblje trupove ,cijevi kao ti, ali neće da sluša , pravi se pametan | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Istinu govorimo obojica | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | evo broj dozvola 1. Budimcic Milos F-456 2.Budimcic Sara F-459 3.Vranjes Dejan F-407 4.Kremic Marko F-452 ----- only the sky is our limit | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | I ne brini Darijo ove godine dolazimo 15 minuta prije prvog turnusa hahahahaha ----- only the sky is our limit | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 22/6/2011 14:21 Istinu govorimo obojica ili naprimjer ,,,,baci model --------------------------nađemo djevojku !!! Hudini-"2 (Cucla-Hudini ,,baciooo.JPG) Attachments ---------------- Cucla-Hudini ,,baciooo.JPG (23KB - 293 downloads) ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | sony - 22/6/2011 16:51 darijo - 22/6/2011 14:21 Istinu govorimo obojica ili naprimjer ,,,,baci model --------------------------nađemo djevojkumajstori, majstori
----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | mada je hotel macola popunjen, još ima mjesta kod nas za one koji su zainteresirani. javite se na klupski mail: mkz@mk-z.hr ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Vrijeme super, nadam se da tak i bude. Neće biti vruće, vjetar minimalan....Nedjelja fenomenalna http://www.yr.no/place/Croatia/Lika-Senj/Krbava/long.html
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 > Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |