| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
W.CH .F1A,B,C,2011 EMBALSE-ARGENTINA Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... > Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Tekma je gotova,,,naravno osim za one koji su puni ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Niskozemac Bobo, kolega Anton ti prošo u FO ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | runda 6 je vani ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | NOVICE IZ ARGENTINE! Marina Koglot pravi, da se je prvi del že končal. Roland je v fly- offu!!! Pravi pa, da ne ve koliko tekmovalcev se bo finala udeležilo ... Prvi štirje turnusi naj bi bili zelo težki za letet. Fly off bo ob 17:15 po njihovem času. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Uh što smo napeti, pratimo i Borutov forum, samo da doznamo tko je u fo. Leki, ovaj puta si bio brži sa kopiranjem! ----- nenad | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | 1. FO u 10:15 2 FO u 11:00 po našem vremenu ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Bojan in Danijel nista bila polna v zadnjem. Verjetno je okrog 17 polnih za fly off. Prvih nekaj turnusov ni bilo vetra, potem močan, zdaj 3-4 metre. Slabe pol ure do flyoffa. copy-paste od Bogdana ----- nenad | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | MAMBA nek ti je SRETNO ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | 7. je gore Čestitke Rolandu, Kiliju i naravno našem argentinskom prijatelju Ramiru ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Rusi u sedmom startu izgubili trćeg punog i sigurno zlato, bar za sada. EVDOKIMOV Yuri RUS 210 180 180 180 180 180 155 1265 | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Leki - 5/5/2011 21:43 Niskozemac Bobo, kolega Anton ti prošo u FO ...lako je meni za Antona,ali ovo mi ne ide u glavu ; 6 MORGAN Vin AUS 210 180 180 179 180 180 180 1289 ----- Efteling | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Domacini 3.,,svaka cast! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Bobo - 5/5/2011 22:18 Leki - 5/5/2011 21:43 Niskozemac Bobo, kolega Anton ti prošo u FO ...lako je meni za Antona,ali ovo mi ne ide u glavu ; 6 MORGAN Vin AUS 210 180 180 179 180 180 180 1289 Garant bi karanovića sucu opalio ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | roby - 5/5/2011 22:21 Domacini 3.,,svaka cast! Bravo Ramiro ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Leki - 5/5/2011 22:32 Bobo - 5/5/2011 22:18 Leki - 5/5/2011 21:43 Niskozemac Bobo, kolega Anton ti prošo u FO ...lako je meni za Antona,ali ovo mi ne ide u glavu ; 6 MORGAN Vin AUS 210 180 180 179 180 180 180 1289 Garant bi karanovića sucu opalio ..a on, bi mu okrenuo drugi obraz. ----- Efteling | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... > Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |