| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Krka Cup -W.Cup 2007 F1ABC Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... > Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | |||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | cijeli današnji dan razmišljam o tome... kamo sreće da sam stamovu puštao model. njegov najveći problem bi bio iz KOJEG KOFERA da izvadi sljedeći model... smislio sam način kako da se revenširam igoru, nadam se da će prihvatiti... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | h.kreso - 20/10/2007 20:57 Na svojoj prvoj tekmi u F1A Maja je bila druga u juniorskoj konkurenciji. Više slika će vjerujem staviti Dražen, on tak nije niš drugo radio evo, stavljam... slika ima previše, pa mi se teško odlučit... opet nije dobro... buki, lista je samo za sjećanje; nije konačna... (0710_krka_jutro.jpg) (0710_krka_hrastovci.jpg) (0710_krka_buki.jpg) (0710_krka_bobo.jpg) (0710_krka_start.jpg) (0710_krka_lista.jpg) Attachments ---------------- 0710_krka_jutro.jpg (34KB - 16 downloads) 0710_krka_hrastovci.jpg (52KB - 14 downloads) 0710_krka_buki.jpg (67KB - 15 downloads) 0710_krka_bobo.jpg (71KB - 13 downloads) 0710_krka_start.jpg (29KB - 13 downloads) 0710_krka_lista.jpg (83KB - 14 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ... i čestitke dariju !! nakon neprospavane noći - drugi! (aaa_120.jpg) Attachments ---------------- aaa_120.jpg (56KB - 15 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Bravo Darijo !!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Pozdrav savima iz Hanovera !!! (int. caffe) Cestitke Dariju,,, onoj dvojici Mostaraca iz Siska,,,, iostalima . Sony ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Jel treba nekom nesto !!! ?? tu sam jos 20 min. ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Kad budeš u Mostaru i postaviš to isto pitanje moj odgovor je: "loze prijatelju" | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Čestitke Maji,Dariju i Marku. | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Dražen - 21/10/2007 18:00 h.kreso - 20/10/2007 20:57 Na svojoj prvoj tekmi u F1A Maja je bila druga u juniorskoj konkurenciji. Više slika će vjerujem staviti Dražen, on tak nije niš drugo radio evo, stavljam... slika ima previše, pa mi se teško odlučit... opet nije dobro... buki, lista je samo za sjećanje; nije konačna... Da lista je do 7 turnusa bila baš lijepa... A ja standardno ujebo zadnji start Čestitke Maji i Dariju. Kaj se tiče same tekme bilo je trenutaka kada je više nas razmišljalo o prekidu jer su modeli išli prema gradu i bilo je malo riskantno tako da je ona pauza bila jako dobra u onome trenutku. Dražene , stavi slike u Album na forumu. Edited by buki 22/10/2007 08:18 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Jos u Hanoveru ;;;; istovario --utovario,, i uzurpirao FIRMIN PC ;; Poslo sam ih na pauzu,, ja ja bice loze i loze i lozze vidimo sa pozdrav svima .ss ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Pozdrav svima,siglo se u Nizozemsku sa puno snijega i saobracajni udesa.Na srecu mi smo se sretno dokotrljali.Cestke na rezultatu Dariju ,Maji i Butkovicu.Bilo je dobro, samo su vrijme i Cvcek podbacili!! Svakako cestitke na organizaciji. | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Bobo - 22/10/2007 12:29 Pozdrav svima,siglo se u Nizozemsku sa puno snijega i saobracajni udesa.Na srecu mi smo se sretno dokotrljali.Cestke na rezultatu Dariju ,Maji i Butkovicu.Bilo je dobro, samo su vrijme i Cvcek podbacili!! Svakako cestitke na organizaciji. Hvala Bobo... Jel netko zna ukupan cca broj izgubljenih i polomljenih modela??? Čuo sam da je drugi dan bilo jako veselo..... | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Malo su konji pregledavali vitoperenja krila,pa sto nije valjlo to su popravili. | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Darijo je odustao od stavljanja reistracije na modele,ali koko sam ga svatio da ima novu ideju"'VOOR SALE"'.Kosta nista!! Super . | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... > Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |