| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F3J Ech Poljska Moderators: Dubravko Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3J | Message format |
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Cestitam ekipi F3J ( Juniora i Senior) na ostvarenim rezultatima !!!! Puno srece i dobrog zraka u nastavku ! | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Ajoj. Šteta Koliko vidim, da su Arijan i Nikola u zadnjem startu napravili pun rezultat imali bi čak i juniorsku brončanu medalju. ----- Dubravko | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | IMA LI TKO KAKVE NOVICE ??? ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Nixa SMS: "Damir solidan u prvom Flyoffu, u drugom jedini ostao do kraja. Arjanu se model raspao na sajli, ponavljao i ostao do kraja. Sad započinje drugi fo za juniore." ----- Pozdrav Mimi | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Dečki čestitke na impresivnom rezultatu (šteta ,mnalo je trebalo još sreće za još veće veselje) i držim fige za finale i seniora i juniora, ajmoooooooo majstori | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Nixa SMS: "Gotovo za danas, Arijan 2 puna i ono ponavljanje Kmoch solidan ali ne objavljuju reze." ----- Pozdrav Mimi | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Nadamo se skorom, opširnijem izvještaju "poljaka" | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | reze su gore....dečki sretno ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | Dečki, platili smo ženu da se sekira umjesto vas, a vi sad dajte sve od sebe.. pozdrav Poljskoj! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Evo konačno za računalom. Kaj da velim, osim ŠTETA ! 9 turnusa u medaljama i onda u zadnjem let ode sve u ... Več od rana jutra vjetar dere, Kmoch u prvoj grupi leti puno vrijeme (9:49) i slijetanje u 96, kaj je dovoljno za ulazak u finale i ekipi da ostane u čuvanju srebra. U drugoj grupi Šikić se jedva vrača, slijetanje van 15 i 9:27, ali zeznuo je i litvanac pa se još uvijek nadamo medalji. U četvrtoj grupi Arijan nošen jakim vjetrom odlazi u 3 PM i nakon cca 8 min ostaje van 750 m. Start s drugim modelom, vrijeme 1:17 i slijetanje u 94. Juniori, e da tekma traje još toliko, Marijan bi bio šampion. Kad su svi počeli pušti, Balaško zadnja tri turnusa puni. U 10. leti 9:49 u 93. Nikola samo 4:44 jedva dolazi doma i slijetanje u 85. Arijan opet van 750 m. Finale počelo u 14 sati. Damir u prvom leti 8:46 i jedva stiže doma, slijetanje u 97 i to je 720 bodova, ali čeh je ima sudar pa je ponavljanje, kad damir ostaje van 750. Juniori 1. finale, Arijanu na startu eksplozija cenroplana, ponavlja s drugim modelom, ostaje do kraja, leti 13:34 sa slijetanjem u 98 je dosta za 3. rezultat. Seniori 2. finale, Damir jedini puni, 14: 50 u 85 i to je 1000. Nije bilo jednostavno, negdje na polovici se izvukao iz mrtvih. Juniori 2. finale, pičvajz, Arijan ostaje van 75, ponavlja s drugim modelom i sudara se sa njemcom Sebastianom, ponavljanje i Arijan leti 14:51 u 99. Seniri 3. finale, 7:20 u 97, čeh Krištof za 10:22 dobiva 1000 (sve ovo kaj pišem izgleda jednostavno, no stvarnost je totalno različita, tekma više sliči rodeu nego letenju). Juniori 3. turnus, 14:53 u 98 nakon nekoliko čupanja gotovo sa zemlje... Eto, na polovici finala, Arijan 3. a Damir 4. Ako sutra uspijemo odletjeti još 3, najlošiji se odbacuje. Valjda bu sutra sreča na našoj strani. Umoran sam ko pas, idem spat. Laku noć Hrvatska. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Kaj da vam drugo velim nego - sretno danas. Valjda će vas i sreća malo pomaziti i nadoknaditi ono što je trebalo biti jučer. Ne dajte se! ----- Dubravko | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Dečki, sretno! Andrija,Damir,Josip ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Mozda i vjetar malo stane, pa bude lakše i ugodnije letjeti. Puno sreće. Igor i Danijel | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Nove reze S 1-5. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | S odbacivanjem najbolje stoje Rižner i Grini, a Kmoch je negdje oko 4. mjesta. Sretno! ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |