| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
FF World Championship 2007-Odesa Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Bravo svim nasim deckim tamo u dalekoj i vetrovitoj Ukrajini. Cestitke iz Varazdina, posebno Dariju! ----- nenad | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | DARIJO, ŽIVJELI!! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Bravo Darijo!Bravo svi naši dečki koji su se borili za naše boje! | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | A šta bi tek bilo da je imao uvjete za kvalitetno treniranje kao i ostatak repke... Iskrene čestitke svima u repki i naravno najviše Cucli | ||
sabahudin |
| ||
Member | buki - 30/6/2007 10:19 A šta bi tek bilo da je imao uvjete za kvalitetno treniranje kao i ostatak repke... Jaoooo, nasrecu da nije! Nije Darijo bedast, zna on kak to ide - bio bi plasiran kao i ti sto su kvalitetno trenirali - izmedju 51 i 94 mjesta... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Rezultati Svjetskog F1ABC na: http://www.wffc2007.com/index.php ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | osim jedrilica, nemogu pročitat što piše na štoperici... možda je hineska... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Sretan im povratak u Domovinu! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Tuta mi je upravo javio da je sve u redu,da su na Mađarskoj granici | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Sad sam se čuo s Lekijem. Zapeli su na ulasku u Mađarsku, čekaju 5 sati i sad idu na grabu s kombijem. Izgleda da bu sve išlo van iz kombija ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | dlaka - 1/7/2007 22:00 Sad sam se čuo s Lekijem. Zapeli su na ulasku u Mađarsku, čekaju 5 sati i sad idu na grabu s kombijem. Izgleda da bu sve išlo van iz kombija Na kraju je bilo 6 sati; smrad je dvaput kucnuo po blatobranu i pustio ih. Nemreš bolivit. Da sam ja ona tri mađarska auta noćas držao sat vremena bez razloga ,otišao bi na 60 % plaće dok si reko keks ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Svi su sretno stigli svojim kućama | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Još spavaju | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | I mi smo došli na kolonu oko 300 m u 2 ili tri reda. Kod nas dodje gluvonjemi mafiozo i trazi 30 €, da idemo preko vrste. "Ma nema sanse", kazem mu...... Posle 10 min cekanja, kad se nismo pomakli ni jedan cm, pomislim" ma, tko j..e 30€ i pozovem ga (trubom i rukama) , dam mu 30 € (mislim si, sto sam naivan...), on sa novcima ide kod policajca , razgovara i pomase nam. Kad smo dosli do prvih, samo nam pomasu i vozimo za " mafia boy" mimo svih kolona do carine i policije. Bili smo cetvrti u redu, kad dodje carinik,pogleda dokumente i auto,i salje nas po posebnoj koloni do policije, koja nam stampa putovnice, i "Adijo Ukraine...." Prosli smo sve skupa za 10 mozda 15 min. To je bilo dosada moj najbolje ulozen novac...... A inace tekma ni nije bila tako losa. Vidjelo se jedino, da je Stamov skrt i nije organizirao dovoljno ljudi, da mu pomazu. najveci problem je bio dobiti informaciju. Ne mogu toleriret ni to, da su (kod vjetra, koji je cjeli dan imao istu smjer i jacinu) 15 minuta prije fly offa obavjestili takmicare, da se start seli za 2 km, a pocetak fly offa pomeri za 15 min..... Nije opravdanje, ali mi je to oduzelo onih 5 minuta, koje sam trebao za probni start sa starim (boljim folderom).... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Par fotki iz Ukraine. (FF repka.jpg) (kombi na livadi.jpg) (za Omija.jpg) (FAI zastava.jpg) Attachments ---------------- FF repka.jpg (28KB - 26 downloads) kombi na livadi.jpg (27KB - 19 downloads) za Omija.jpg (28KB - 21 downloads) FAI zastava.jpg (32KB - 25 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |