| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... > Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
Dražen![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Jarun / ZG | igor1 - 9/7/2007 10:03 Šta je Lučko privatno letilište ![]() pitaj Banditića šta je lučko... damire, na jarunu se nije trenirao ff... ![]() ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
| |||
Diogen![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Gornji Grad-Medveščak | Dražen - 9/7/2007 12:43 igor1 - 9/7/2007 10:03 Šta je Lučko privatno letilište ![]() pitaj Banditića šta je lučko... damire, na jarunu se nije trenirao ff... ![]() Gledao sam i čudio se jer se povoljna livada na Jarunu ne vidi niti na GooglEarth...pa se upitah gdje se može.. ![]() Mi ponekad odemo na Cmrok, tek toliko da ih malo regliramo bacanjem iz ruke da vidimo da li možda pumpa, skreće .... osim što je livada mala pa smo već i sa drveća skidali modele najveći problem su peseki, jer svaku livadu u gradskom parku vlasnici pasa doživljavaju kao jedan veliki Wc. Kada vodiš tamo malenog klinca na igranje, moraš ga imati -na lancu- jer neki drugi - nisu na lancu-! A o šarenim modelima koji lete naokolo i 'iritiraju' peseke da i ne pričam ![]() LP,Diogen. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
| |||
Dražen![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Jarun / ZG | kad već šaraš po google earthu, pogledaj livadu na potezu od sv.nedjelju do samobora, sjeverno od betonske ceste... mislim da je to trenutno najbliža livada s koje bi se mogao startati FF. pitanje je samo kolko je visoka trava i čija je zemlja... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
| |||
Dražen![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Jarun / ZG | mislim da je to i bio sportski aerodrom prije lučkog. još prije dvadesetak godina sa ceste se vidio neki hangar... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | Moje desno krilo nakon bliskog susreta s pistom u subotu (P5190618.jpg) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | Rasklimana uška zalijepljena,zmrdana rebra vračena na mjesto,sve presvučeno japanom(s donje strane duplo)izlakirano.Zahvaljujuči tropskim vručinama sve se brzo sušilo osobito lak. ![]() (P5200620.jpg) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | Na kraju,posprejana šara fluorescentne boje kao prije udesa.U nedjelju popodne,trening do smraka ![]() (P5210627.jpg) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | Do sumraka ![]() ![]() (P4070319.jpg) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
Diogen![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Gornji Grad-Medveščak | Dražen - 9/7/2007 18:31 kad već šaraš po google earthu, pogledaj livadu na potezu od sv.nedjelju do samobora, sjeverno od betonske ceste... mislim da je to trenutno najbliža livada s koje bi se mogao startati FF. pitanje je samo kolko je visoka trava i čija je zemlja... Nezgodno je to što je na tom dijelu GooglEarth u slabijoj rezoluciji pa se ne vide bitni detali: ima li izgrađenih objekata i slično. Koliko se sjećam te livade, ona je južno od ceste i trava je dosta visoka. No, pravi je problem što je ledina puna raznovrsnog grmlja, veličine i do nekoliko metara. Jedan poznati zmajar je na njoj prije par godina polomio rebra sletjevši u grmlje. Na toj livadi je i prije II. sv. rata bio mali aerodorom i sa automobilom su potezali jedrilice u zrak, tako se barem sjećao moj stari i njegovi kompanjoni. Lučko je izgrađeno , mislim, tokom rata, a to letjelište kod Sv. Nedjelje je napušteno, tako ispada. I tako nam se FF u Zagrebu i okolici svodi na to da namjestiš knips na 45 sekundi i nadaš se da nebu otišao predaleko, pa onda ako nema vjetra, lagano povečavaš vrijeme... LP,Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | Šmirglam,turpijam po trupu...... ![]() | ||
| |||
Dražen![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Jarun / ZG | po trupu kutnjaka? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | Dražen - 12/7/2007 10:07 Po trupu jedrilice,prijatelju... po trupu kutnjaka? ![]() | ||
| |||
Diogen![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Gornji Grad-Medveščak | I mi nekaj delamo, Joža jedva čeka 'Vilima' u Bjelopolju jer je propustio DP. Nova makina se sjaji na suncu... (nova_makina.jpg) Attachments ---------------- ![]() ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
| |||
Dražen![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Jarun / ZG | znači - ubili ste još jedan toster? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
| |||
Diogen![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Gornji Grad-Medveščak | Dražen - 12/7/2007 12:07 znači - ubili ste još jedan toster? (nije_toaster.jpg) Attachments ---------------- ![]() ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
| |||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... > Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |