| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Flapper F1a Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Pa onda napravi ----- Andy G Kum | ||
Jsacher |
| ||
Member | ***** Edited by Jsacher 2/1/2009 17:54 | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | fly - 1/1/2009 22:22 nije problem napraviti flaper krila. problem je napraviti sistem da sve to funkcionira Ima jedna stara eng. poslovica: 'Ništa nije nemoguće za onoga tko to ne mora i sam napraviti'. Kako moj mentor za FF elektroniku ima prinovu u obitelji, snalazim se sam i trebalo mi je cijelo popodne da iskorigiram burek-jednostavan program za DT. Zašto to pišem? Zato jer nam mora biti jasno da projekt flapper podrazumijeva složenu mehaničku izvedbu krila i komplicirani program za elektroniku koja svim time upravlja da bi bilo od ikakve koristi za FF. Kako do sada nitko u ovoj temi nije objasnio barem jednu od te dvije komponente (osim onih Rusa koji su prikazali jednu realizaciju) , sve mi to izgleda kao dr***e . 'Return' na prvu rečenicu mog odgovora ! Damir Edited by Diogen 2/1/2009 17:55 ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | ja nisam rekel da bum to radil nego da nije problem napravit..naprave se normalna krila bez zadnjeg djela i on se selotejpom zaljepi ko eleroni normalno..i neznam u čem je onda problem napravit? samo sistem da funkcionira je problem ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | fly - 2/1/2009 21:32 ja nisam rekel da bum to radil nego da nije problem napravit..naprave se normalna krila bez zadnjeg djela i on se selotejpom zaljepi ko eleroni normalno..i neznam u čem je onda problem napravit? samo sistem da funkcionira je problem Daj ba Luka,cuj selotejpom zalijepit,a cvrstoca krila,torzija krila,remenjaca,i da nisu teska od selotejpa....... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | fly - 2/1/2009 21:32 ja nisam rekel da bum to radil nego da nije problem napravit..naprave se normalna krila bez zadnjeg djela i on se selotejpom zaljepi ko eleroni normalno..i neznam u čem je onda problem napravit? samo sistem da funkcionira je problem Luka ak hoces dodji kod mene u Visoko i radi po urneku ,, svakako nisu presvucena flaps se fino vidi , pa mozes detaljno izuciti kako to rade velemajstori ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Tarik - 2/1/2009 21:57 fly - 2/1/2009 21:32 ja nisam rekel da bum to radil nego da nije problem napravit..naprave se normalna krila bez zadnjeg djela i on se selotejpom zaljepi ko eleroni normalno..i neznam u čem je onda problem napravit? samo sistem da funkcionira je problem Luka ak hoces dodji kod mene u Visoko i radi po urneku ,, svakako nisu presvucena flaps se fino vidi , pa mozes detaljno izuciti kako to rade velemajstori Imas i od mene poziv,pa eto dodji da vidis,kako se sa karbonom plankira....... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | hvala na pozivu, vidjet ću sa štefkom...dečki pa ja ne kažem da bi to bilo najbolje, kažem samo da POSTOJI MOGUĆNOST, NE I DA BI TO BILO NAJBOLJE RJEŠENJE...ah da nema Kerkija, Tarika i mene, nebiste imali kaj čitat ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | vi glavni spameri ----- Andy G Kum | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | evo luka covjek napravi flap krila !!!! http://solair.eunet.yu/~raletic/ Edited by Tarik 4/1/2009 12:15 ----- | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | lako napravit, ne tako lako postić veču visinu s tim, a da se ne pogorša puno planiranje, a i da nebude velika razlika u težini ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Digitus |
| ||
Member | Pitanje : jer netko od modelara naručio ova flaper krila i isprobao ( mislim na krila iz oglasa u prvom postu ) ? i kakva su ?
{ Pozdrav veseloj ekipi .. } Edited by Digitus 9/1/2009 14:51 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://solair.eunet.yu/~raletic/flaper.htm Najnovije sa Raletovog sajta! | ||
banjac |
| ||
Veteran | Tko je bio na Svjetskom u Livnu davnih 80 mogao je vidjeti identičnu impulsnu kuku - jel se netko još toga isto može prisjetiti bez Ginka - potražit ću među starim c/b fotkama istu - a sada se idem spremati put Mursku Banjac | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 30/7/2010 09:05 | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |