| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F1A djelovi modela od Haraze Vitalya Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ja sam rekao da sam platio čovjeku na takmičenju, i da mi ga je sad on poslao i da je koštao 200$. p.s. Javi se kad ocariniš, unutra su moji repovi, a ja trebam i poslovno do Koprivnice pa da se nađemo ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | fly - 22/1/2009 20:02 ovako..meni je danas došlo pismo s carine da dođem po model..ali moram donjet ovako: -Račun, ili web stranica sa interneta (gdje se vidi roba, vrijednost robe, item i poštarina sad pošto nemam račun jer to još niti nije plačeno..kaj da radim? da dam web sajt vidli bi cjenu i onda bi nabili carinu garant velku neku...jel zna netko da li Haraza ima PayPal ? Meni je Verbitski slao motor, a iz Amerike sam dobijao motore i dijelove. VAžno je da napiše ktko šalje da je poklon ili da dolazi sa remonta i nikada nisam imao problema sa carinom. Verbitski je napisao da šalje dio za dječiju igračku. Jednostavno reci da si model dao na popravak i da ti ga šalje sa servisa. | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | javio mi se Haraza i kaže da je napisao GIFT na paket..u pon. ili utorak idem po model pa bumo nekaj izmislili.... ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Reci ti njima kak se ti baviš modelrstvom i da se spremaš za Svjetsko juniorsko prvenstvo. Kak ti je haraza prijatelj i da ti je napravio djelove za model. Koliko vrijedi reci da neznaš jer je to ručni rad, kao maksimalno 100 dolara. Uzmi sportsku (ak imaš). Sretno ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | dozvolu nemam. zvali smo na carinu. fora da je besplatno to popravljal ne puši..trebamo im donesti račun (koji ne postoji) ili mail u kojem piše cijena..sad nekaj s harazom dogovaram... ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | A, ja sam mislio da samo mi u Srbiji imamo problema sa carinom. Inace to sa meilom ide tako, sto makiras neki stari tekst sa meila sa Harazom, kopiras ga i preselis(paste) u Word. Zatim u Wordu ispravis tekst sa dodavanjem ugovorene cifre od recimo 50 eura i ostampas. | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | riješeno model je na putu, poslali mi ga s carine poštom...prošao sam bez carine samo im moram platit PDV na 150 dolara (tolko mi je haraza napisal da je cijena s poštarinom, a ja sam im proslijediti moral mail) ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Super ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Kak se Krešo brine za paket i svoje horziće u njemu Ajde drago mi je da ste prošli bez ekstra dodatnih troškova, zanam kak su mene na carini davili skoro sat i po su provjeravali.... | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | negoooo...ovogaaa...model je domaaaaa ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | fly - 28/1/2009 11:52 negoooo...ovogaaa...model je domaaaaa Daj malo poslikaj i opiši ...pa se i vidimo na prvoj tekmi | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | evo par fotkics..nisu neke kad je fotkano web kamerom al poslužit će..kog više zanima bude vidio na prvoj tekmi (Picture 004.jpg) (Picture 005.jpg) (Picture 006.jpg) (Picture 007.jpg) (Picture 010.jpg) Attachments ---------------- Picture 004.jpg (29KB - 15 downloads) Picture 005.jpg (29KB - 12 downloads) Picture 006.jpg (26KB - 13 downloads) Picture 007.jpg (28KB - 14 downloads) Picture 010.jpg (32KB - 15 downloads) ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Hm, vidim da imaš čelične sajlice za drugu i treču funkciju ako mogu dao bi ti savjet da ih zamjeniš s kombinacijom pletene čelične sajlice spojene na feder pa dalje kroz bum dakron ili neka mekanija i savitiljivija sajla (malo elastična). Govorim to zato jer sam već dva modela od Vitaly-a presložio, dobro prouči wingvigler i očisti ga ako ima prašine i strune u njemu kao i tajmeru. | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | hvala na savjetu..nema prašine nigdje, wiggler radi dobro, probal sam kuku micat sajle su samo naprijed, iza je špaga nekakva ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | daj nam jos koju ostriju slicicu zadnjeg dijela | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |