| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mura Cup-W.C.F1ABC Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Tuta, prijatelju, čestitam...... Poljubac slijedi, kad obriješ brkove..... Edited by Damjan 16/3/2008 20:36 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | tuta, majstore, sve čestitke... je lbilo dovoljno rakije za sve?? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Bravo Tuta ( baš si napravio onak kak sam ti rekao u supotu prije našeg odlaska ). Čestitke Bariću! Edited by buki 17/3/2008 08:08 | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Majstor je majstor. Vinko kapa dole i duboki naklon. sad po WCup kantu. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Sve u svemu vrlo dobar, ma kaj odličan FF vikend, Maja uzela kantu Barić uzel Kantu Vinko uzel kantu.
VELIKO BRAVO
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Pozdrav iz Hanovera !! Cestitke Robertu,, Vinku,, Maji ,,,i ostalim !!! Bravo !!!!! ----- | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | buki - 17/3/2008 07:57 Bravo Tuta ( baš si napravio onak kak sam ti rekao u supotu prije našeg odlaska ). Čestitke Bariću! Zaboravio čestitati i Maji | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Dražen - 16/3/2008 21:03 tuta, majstore, sve čestitke... je lbilo dovoljno rakije za sve?? ma da, (oprostite na nesmotrenosti) SVE ČESTITKE i maji i bariću, kad sam već spomenuo rakiju jednostavno mi njih dvoje nisu išli uz nju... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Svima čestitke | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Naš fotograf u trenutku odmora (P1261728.jpg) Attachments ---------------- P1261728.jpg (61KB - 27 downloads) | ||
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Čestitke majstorima od zanata. Nadam se da vam vjetar nije odnesel baš sve modele. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Igor - 17/3/2008 14:06 Naš fotograf u trenutku odmora Omi daj se ofarbaj u plavo de te zovem Prosinečki | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Omi kad će slike? ----- Andy G Kum | ||
Črni |
| ||
Location: Čohi | Lepa tekma. ----- Moj tič pa najbolš leti... | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Pa baš po riječima onih koji su bili u nedelju tekma je bila užas zbog lošeg vremena. | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |