| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
hari![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Bihać | elmin-KERKO - 2/4/2008 22:01 Hary,nemoj tako ja tebi Privatnu poruku posaljem a ti tako ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Izvini stari nisam obraćao pažnju otkud mi ta informacija,pa nije to ništa loše tvoje je šibati ,a S...v nek se stidi j..la ga krila tak`a,a da! ![]() Sony,kažeš ima vode,a evo ponovo kiše i biće je od nedjelje ponovo!Ne bih se mješao ali predlažem 03.05. za novi datum taman da se malo voda povuče!Plus biće produženi vikend zbod 1 maja,a kod nas ima puno bruceloze pa eutaniziraju janjce!Kontam,uzeću jedno kad je već džaba da ga mi eutaniziramo uz Lišticu nakon tekme i popijemo pokoju,kažu da termički obrađeno meso zaraženih janjaca je OK pa nemamo se čega bojati,šta veliš!?Pa čak i da je ukusije jer daje poseban šmek! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by hari 3/4/2008 15:42 | ||
| |||
darijo![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Haris svaka čast! | ||
| |||
Tarik![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Visoko - Nisko | Hari ovo ti je dobar poziv na tekmu!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by Tarik 3/4/2008 16:33 | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | ------------------Pa čak i da je ukusije jer daje poseban šmek! Dobro Hary,,,samo donesi,,,,,,nemože meni ništa od tog mesa biti ,,znaš da mi šoferine volimo pojest,, a poseban specjalitet su nam Škembići--tripice---fileki,,, kod Macole u Korenici,, pogotovo imaju poseban šmek ,, kad su ne-očiščeni !! Moraš to probat jednom,,mogu ti reč ,,,nije loše,,,pa malo sirčeta odozgo !!! Zela obično iskrene pola litra,,, neznam zašto ??? ![]() ![]() A za 3. 5. 08 ,, pametno i vrlo moguče !!! javiću !! Edited by sony 3/4/2008 16:49 ----- | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Voda ,,,do pola ledine,,,ooo plivači, gdje ste ?? ----- | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Skroz južna strana ledine a za koju godinu bit če skroz tužna strana ledine ,,jer če voda biti 365 dana (Pravimo struju ) Slikano prije 1 h Edited by sony 3/4/2008 18:41 ----- | ||
| |||
hari![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Bihać | sony ti nas zezaš,mora da si s puta išao i uhvatio kadar na Buškom ili pak na Vranskom jezeru !!!pa nismo mi vaterpolo već aero klub ! ![]() ![]() | ||
| |||
elmin-KERKO![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Hary,taj datum bi bio dobar,jos samo da Sony tako i uradi ali nije do nas...pozdrav ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
| |||
Tarik![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Visoko - Nisko | hari - 3/4/2008 22:57 sony ti nas zezaš,mora da si s puta išao i uhvatio kadar na Buškom ili pak na Vranskom jezeru !!!pa nismo mi vaterpolo već aero klub ! ![]() ![]() To je ,,kratkotrajno Mostarsko,, jezero inace ga nema | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | elmin-KERKO - 4/4/2008 11:06 Hary,taj datum bi bio dobar,jos samo da Sony tako i uradi ali nije do nas...pozdrav Uradjeno !!!!! Zbog poznatih razloga Pro,,cup Mostara se odgadja i novi datum je :::::3. 5. 08 -- subota /// SS ----- | ||
| |||
elmin-KERKO![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | To.Sony svakako imas od mene i Tarika jednu "ljutu" jer je tako DIogen rekao zbog motalica.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
| |||
hari![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Bihać | super nadamo se da će vrijeme biti ok,a da će ovaj novi datum privući dodatni broj natjecatelja bar zbog onog pečenja i hercegovačke loze! ![]() (Trening A-1 008.jpg) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
elmin-KERKO![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Hary,daj slika da viidimo ako imas...Joj jest onaj tvoj haver "nagodan" stvarno morao sam ic u Kiseljak cak po paket,ali nezalim isplatilo mi se!!!!11 ![]() ![]() ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
| |||
elmin-KERKO![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Sony,kakve se sanse za tekmu 3.5 ???? ![]() ![]() ![]() ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Bit ce ,,,il mene nece bit !! (( Bas taj termin nemam turu,, taman da vam pokazemi i teoriju i praksu )) ![]() ----- | ||
| |||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 > Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |